TINA – The Tina Turner Musical Broadway-liput

TINA - The Tina Turner Musical Broadway-liput

Säästä TINA – The Tina Turner Musical Broadway-lipuissa ostamalla ne ennen New Yorkin matkaa. Hanki teatteriliput turvallisesti ja kätevästi netistä, ja säästät aikaa ja rahaa! Tina The Musical on jukebox-musikaali täynnä tietenkin suosittuja hittejä. Show’n keskiössä on “rock and rollin kuningattaren” tarina, hänen taipaleensa syntymäpaikastaan Tennesseen Nutbushista isoille lavoille. Lähde Lunt-Fontanne-teatteriin ja koe tämä svengaava musikaali.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Tina Turnerin elämäntarina

Maailmanluokan supertähti Tina Turner, alun perin Anna Mae Bullock, syntyi vuonna 1939. Hän aloitti uransa yhdessä puolisonsa Ike Turnerin kanssa. Kuten kävi ilmi, Tinan parisuhde oli väkivaltainen ja sen seurauksena he erosivat 1978. Tina teki suuren comebackin 80-luvulla ja teki monta kansainvälistä hittiä. Musikaali TINA kunnioittaa Turnerin menestyksekästä uraa. Tina Turner on myynyt peräti 180 miljoonaa levyä ja voittanut 11 Grammy-palkintoa, muun muassa elämäntyö-Grammyn. Hänen nimissään on maailmanennätys: huikeat 188 000 ihmistä yhdessä konsertissa. Tina on mittaamattomalla menestyksellään onnistunut murtamaan iän, sukupuolen ja rodun luomat esteet. Vuonna 2009, 70-vuotiaana, hän aloitti jäähyväiskiertueensa. Hänen konserttilippunsa olivat niin haluttuja, että hänen konserttiensa määrää lisättiin huomattavasti. Rock ‘n rollin kuningattarelle tehtiin suuren suosion myötä tämä kunniamusikaali kertomaan hänen vaiheikas elämäntarinansa.

TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina Singing TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina on Stage

Tinan hitit

Tina Turnerista kertovassa musikaalissa on ilman muuta kaikki hänen suurimmat hittinsä. Show’n aikana kuullaan esimerkiksi “Simply The Best”, “What’s Love Got To Do With It”, “Private Dancer” ja “We Don’t Need Another Hero”. Toinen suosikki, “River Deep – Mountain High” on myös osa esitystä. Kappaleella on erityinen merkitys artistille, sillä Turnerin mukaan se näytti hänelle kuinka hän halusi laulaa soolourallaan. Tina itse on antanut musikaalille täyden hyväksyntänsä ainoana musikaalituotantona hänen elämästään, joten niin fanien kuin ihailijoiden on ehdottomasti nähtävä se!

The Tina Turner Musical Broadway-liput - Tina ja Ike The Tina Turner Musical Broadway-liput - Ikoninen look

Miten ostan The Tina Turner Musical -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut The Tina Turner Musical -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: TINA – The Tina Turner Musical on hieno musikaali, jos fanitat Tina Turneria. Saat tietää hänen elämänsä varrella koetuista koetteluksista, mutta mikä parasta, paikoillaan pysyminen voi olla vaikeaa hittikimaran alkaessa. Esityksen jälkeen älä lähde heti pois, sinua odottaa yllätys!

Tietoa esityksestä

 • Ikäraja: Suositellaan yli 14-vuotiaille. Alle 5-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin.
 • Kesto: 2 tuntia 45 minuuttia
 • Esityspaikka: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • Esteettömyys:
 • Katso tästä Lunt-Fontanne-teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja