Some Like It Hot Broadway-liput

Some Like It Hot Broadway-liput

Osta Some Like It Hot Broadway-liput ennen New Yorkiin lähtöä. Teatterilippujen ostaminen on helppoa ja turvallista, ja säästää samalla sekä aikaa että rahaa. Some Like It Hot perustuu Marilyn Monroen tähdittämään Piukat Paikat -elokuvaan, joka on yksi Hollywoodin klassikkokomedioista. Kun kieltolain aikaan kahden kaveruksen on paettava henkensä edestä, on vain yksi kysymys: saako heidät kiinni mafia vai rakkaus? Lähde katsomaan musikaalia Shubert-teatteriin.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Kumpi voittaa: mafia vai rakkaus?

Chicagossa kieltolain aikaan ihmiset kaipaavat hieman jännitystä. Kaksi muusikkokaverusta Joe ja Jerry joutuvat lähtemään kaupungista pakoon todistettuaan mafian tekemän murhan. Pakomatkalla he liittyvät kiertelevään jazzbändiin. Onnistuvatko he pysymään pois mafian kourista? Vai päätyvätkö he rakkauden käsiin?

Hollywood-komedia

Some Like It Hot – Piukat Paikat -musikaali perustuu samannimiseen Hollywood-elokuvaan vuodelta 1959. Marc Shaimanin ja Scott Wittmanin musiikki, Matthew Lopezin ja Amber Ruffinin käsikirjoitus sekä Casey Nicholawin koreografia ja ohjaus takaavat viihteen täyteisen illan. Tätä musikaalia ei kannata jättää väliin.

Some Like It Hot Broadway-liput - Sugar Some Like It Hot Broadway-liput - Esitys

Miten ostan Some Like It Hot Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Some Like It Hot Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
  • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
  • Esityspaikka: Shubert Theatre, 225 West 44th Street
  • Esteettömyys: T
  • Katso tästä Shubert-teatterin katsomokartta

Some Like It Hot Broadway-liput - Näyttelijät Some Like It Hot Broadway-liput - Joe & Jerry

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja