Paper Factory Hotel New Yorkissa

Long Island City Paper Factory  hotelli New Yorkissa

Paper Factory Hotel sijaitsee Long Island Cityssä New Yorkissa. Hotelli ei siis sijaitse itse Manhattanilla, mutta tässä kolme hyvää syytä, jotka ehkä saavat sinut harkitsemaan hotellia. Ensinnäkin huoneet ovat suhteellisen edullisia verrattuna Manhattaniin. Toiseksi Long Island on ehdottomasti kaupunginosa, joka tekee tuloaan. Kolmanneksi matka Manhattanille kestää vain 15 minuuttia: kahden minuutin kävely metroasemalle, jonka jälkeen matkaat kolmen aseman verran M- tai R-metrolinjalla. Koska yhteydet ovat niin hyvät, pääsee Paper Factory –hotellista moneen paikkaan Manhattanille nopeammin kuin esimerkiksi Upper East tai Upper West Sidelta.

Tunnelma

Paper Factoryn tilavissa huoneissa on tyypillinen New York -fiilis: tiiliseinät, isot ikkunat ja kelim-matot sementti- ja puulattioilla. Tyyli on teollinen, mutta miellyttävä ja verrattavissa tunnettuun Ace-hotelliin. Remontista selvinneitä alkuperäisiä laitteita ja koneita näkyy siellä täällä hotellissa. Tehtaan historia ja tarinat on haluttu jättää näkyville.

Paper Factory -hotellin lounge Long Island Cityssa Paper Factory -hotelli Long Island Cityssa New York

Palvelut

Hotellissa on 122 huonetta, joissa kaikissa on teräväpiirtotelevisio. Hotellivaraukseen sisältyy aamiainen ja luotettava langaton nettiyhteys. Hotellin aulassa on kahvikoju, josta tarjoillaan hyvää ja halpaa kahvia. Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta on heille, joilla on pieni budjetti: hotellin asukkaiden käytössä on yhteiskeittiö, jonka avulla voi säästää ruokakustannuksissa. Ja jos tämä ei vielä vakuuta varaamaan hotellia, niin lähitulevaisuudessa Paper Factoryyn avataan ravintola, (olut)terassi ja spa. Tämän lisäksi hotellin henkilökunta on erittäin avuliasta. Olen itse ollut hotellissa ja he todella ovat ystävällisiä.

Varaa tästä huone Paper Factory -hotelliin Hotels.com -sivuston kautta
Varaa tästä huone Paper Factory -hotelliin Booking.com -sivuston kautta

Ericin vinkki: Paper Factory järjestää joka kuukauden toisena sunnuntaina OpenCanvas-tapahtuman. OpenCanvas tuo yhteen eri lajien taiteilijoita työskentelemään yhdessä samassa projektissa. Bonus: hotellin asiakkaana voit liittyä projekteihin mukaan!

Paper Factory -hotelli Long Island City New York Paper Factory -hotellin sisalla Long Island City

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja