Collective Paper Factory Hotel New Yorkissa

Long Island City Paper Factory  hotelli New Yorkissa

Collective Paper Factory Hotel sijaitsee Long Island Cityssä New Yorkissa. Hotelli ei siis sijaitse itse Manhattanilla, mutta tässä kolme hyvää syytä, jotka ehkä saavat sinut harkitsemaan hotellia. Ensinnäkin huoneet ovat suhteellisen edullisia verrattuna Manhattaniin. Toiseksi Long Island on ehdottomasti kaupunginosa, joka tekee tuloaan. Kolmanneksi matka Manhattanille kestää vain 15 minuuttia: kahden minuutin kävely metroasemalle, jonka jälkeen matkaat kolmen aseman verran M- tai R-metrolinjalla. Koska yhteydet ovat niin hyvät, pääsee Paper Factory –hotellista moneen paikkaan Manhattanille nopeammin kuin esimerkiksi Upper East tai Upper West Sidelta.

Collective Paper Factory Hotel on suljettu. Tutustu tästä muihin New Yorkin hotelleihin.

Contents

Tunnelma

Collective Paper Factoryn tilavissa huoneissa on tyypillinen New York -fiilis: tiiliseinät, isot ikkunat ja kelim-matot sementti- ja puulattioilla. Tyyli on teollinen, mutta miellyttävä ja verrattavissa tunnettuun Ace-hotelliin. Remontista selvinneitä alkuperäisiä laitteita ja koneita näkyy siellä täällä hotellissa. Tehtaan historia ja tarinat on haluttu jättää näkyville.

Paper Factory -hotellin lounge Long Island Cityssa Paper Factory -hotelli Long Island Cityssa New York

Palvelut

Hotellissa on 125 huonetta, joissa kaikissa on taulu-tv. WiFi on nopea ja luotettava. Aulasta löytyy kahvipiste, jossa on tarjolla hyvää ja kohtuuhintaista kahvia. Ja jos tämä ei vielä riitä, hotellissa on yhteinen pelihuone, työtiloja ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali. Lisäksi hotellin henkilökunta on erittäin avuliasta. Olen itse ollut hotellissa ja he todella ovat ystävällisiä.

Varaa tästä huone Collective Paper Factory -hotelliin Hotels.com -sivuston kautta

Varaa tästä huone Collective Paper Factory -hotelliin Booking.com -sivuston kautta

Ericin vinkki: “Collective Paper Factory järjestää ja isännöi erilaisia kursseja, työpajoja ja tapahtumia livemusiikista taiteellisiin projekteihin. Hotellin vieraana sinäkin voit osallistua näihin aktiviteetteihin!”

Paper Factory -hotelli Long Island City New York Paper Factory -hotellin sisalla Long Island City

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja