Miss Saigon Broadway-liput

Miss Saigon Broadway -liput

Säästä Miss Saigon Broadway-lipuissa ostamalla ne etukäteen ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkkokaupasta on helppoa, turvallista sekä säästä ennen kaikkea aikaa ja rahaa. Maailmankuulu rakkaustarina, Miss Saigon, palaa Broadwaylle! Kukapa ei olisi kuullut kuuluisasta kohtauksesta, jossa sotilas Chris laulaa vietnamilaiselle Kimille taustalla pauhaavien helikopterien lentäessä ylitse. Nyt on sinun tilaisuutesi nähdä tämä jännittävä ja upea musikaali New Yorkissa. Tätä Broadway Theatressa esitettävää klassikkoa ei kannata ohittaa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Miksi Jumala, miksi?

On vuosi 1975 ja Vietnamin sodan viimeiset päivät ovat käsillä. Ranskalais-vietnamilaisen yökerhon omistaja “The Engineer” houkuttelee orvoksi jääneen 17-vuotiaan tytön, Kimin, työskentelemään hänen klubiinsa Dreamlandiin Saigoniin. Se on yökerho, jonne amerikkalaiset merijalkaväen sotilaat kokoontuvat juhlimaan lähestyvää sodan loppuja yökerhon tyttöjen kanssa. Armeijan sotilas John päättää ostaa ystävälleen Chrisille tyttöjen tarjoamia palveluja. Useat yökerhon tytöt yrittävät herättää hänen huomionsa, mutta Chrisin katse kiinnittyy rauhalliseen ja ujoon Kimiin. Sinä iltana Kim on ensimmäistä iltaa töissä Dreamlandissa, ja hän on nuori sekä kokematon. Chris ja Kim viettävät yön yhdessä, mikä tulee muuttamaan heidän elämän lopullisesti.

Miss Saigon Broadway-liput - sota Miss Saigon Broadway liput - insinoori

Miten voit ostaa Miss Saigon Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex -vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 12 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia eric@newyork.fi

Ericin vinkki: Miss Saigon on tyypillinen Broadway-musikaali upeine tanssi- ja laulukohtauksineen sekä näyttelijäsuorituksineen. Tarina on äärimmäisen surullinen, mutta siinä on myös samaan aikaan huumoria, joka tuo täydellisen tasapainon. En halua kertoa liikaa…mutta kyllä se kohtaus on EEPPINEN. En suosittelisi tuomaan alle 12-vuotiaita lapsia katsomaan tätä esitystä. Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

Tietoa esityksestä

  • Suositellaan yli 12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin.
  • Kesto: 2 tuntia 40 minuuttia
  • Esityspaikka: Broadway Theatre, 1681 Broadway

Miss Saigon Broadway-liput - juliste Miss Saigon Broadway-liput - yo

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja