Kajakki vuokraus New Yorkissa

Kajakki vuokraus New Yorkissa

Jos sinua kiinnostaa liikunnallisten aktiviteettien ja nähtävyyksien katselemisen yhdistäminen, Hudsonjoella järjestetään kajakki vuokrausta. Et tarvitse kokemusta kajakilla melomisesta, joten älä suotta epäröi, vaan lähde tälle Hudsonjoen kajakkiretkelle!

Valitettavasti tämä retki ei ole enää saatavilla. Varaa sen sijaan vesijetti New Yorkissa.

Kajakkiretki Hudsonjoella

Retki alkaa Manhattanin länsipuolelta venesuojan “hiekkarantamaiselta” alueelta , jonne on vain vartin kävelymatka Times Squarelta. Siellä voit vaihtaa vaatteet ja valmistautua tulevaan kokemukseen. Tavarat voi jättää säilöön ilmaiseen lukittavaan kaappiin. Kameraa ei kannata ottaa mukaan, jos se ei ole vedenkestävä, sillä kaikki kajakissa oleva tulee kastumaan. Kannattaa myös ottaa mukaan vaihtovaatteet ja pyyhe. Retken alussa osallistujat saavat pelastusliivin ja oppaat kertovat mitä retken aikana pitää ja ei pidä tehdä. Kajakilla melomista pääsee harjoittelemaan satamaa-alueella ennen Hudson-joelle suuntaamista.

Retken alussa saattaa tuntua hieman haastavalta, kun melomista joutuu opettelemaan liikkuen vastavirtaan. Mutta ei aikaakaan, kun melomisesta pääsee jyvälle! Noin puolen tunnin melomisen jälkeen pidetään pieni tauko, jonka aikana levähdetään ja ihaillaan rauhassa ainutlaatuisia maisemia. Paluumatka sujuukin jo paljon helpommin, sillä silloin kuljetaan virran mukana ja hyvällä tuurilla myös tuuli auttaa matkanteossa.

Ericin vinkki: Tämä retki sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka nauttivat urheilullisista aktiviteeteista. Retken aikana pääsee näkemään Manhattania ainutlaatuisesta kulmasta, mutta retkellä keskitytään ennen kaikkea itse melomiseen.

Kajakki vuokraus New Yorkissa - kajakkeja Kajakki vuokraus New Yorkissa - Hudsonjoki

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja