Yotel Hotel New Yorkissa

Yotel Hotel New Yorkissa

Yotel Hotel Times Squarella New Yorkissa on moderni ja innovatiivinen hotelli, ja tarjoaa hyvän tason palvelua pilkkahintaan. Tämä on hotellin filosofia. Yotel Hotel tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen keskellä kiireistä New Yorkia. Ystävällinen asiakaspalvelu on heille todella tärkeää.

Yksinkertaista ja hyvää asiakaspalvelua

Yotel sijaitsee hyvin pelkistetyssä rakennuksessa ilman mitään ylenpalttista ylellisyyttä. Henkilökunta sen sijaan on täydellisen omistautunutta asiakaskunnalleen. Heille on erittäin tärkeää, että asiakkaat viihtyvät hotellissa. Esimerkiksi sisään- ja uloskirjautuminen on automatisoitu. Tämä on kätevää ja osa hotellin filosofiaa. Se myös jättää henkilökunnalle enemmän aikaa keskittyä itse asiakkaisiin.

Kompakti ja mukava

Yotel Hotelin huoneet eivät ole isoja, mutta ne on fiksusti sisustettu. Kaikki on kompaktia ja vieraiden on helppo löytää ja säilyttää kaikki tavaransa. Jopa sängyistä löytyy säilytystilaa. Huoneissa on äänetön ilmastointi joten yörauha on taattu. Huoneesta ei löydy minibaaria tai huonepalvelua. Tämä on tietoinen päätös joka edesauttaa, että maksat hotellihuoneesta mahdollisimman edullisen hinnan.

Yotel Hotel New Yorkissa - sanky Yotel Hotel New Yorkissa - kylpyhuone

Palvelut

Hotelli on miettinyt tarkkaan miten perinteiset palvelut korvataan. Jokaisessa kerroksessa on keittiö jossa voi nauttia lämmintä juotavaa ja josta löytyy suodatettua vettä sekä jääpaloja. Näitä palveluja voi käyttää kaikkina vuorokauden aikoina. Neljännestä kerroksesta löytyy neljä baaria, ravintola DohYo ja New Yorkin laajin hotelliterassi. Loistava paikka chillailuun siis!

Yotel Hotel New Yorkissa - kattoterassi Yotel Hotel New Yorkissa - julkiset tilat

Sijainti ja sinne löytäminen

Yotel Hotel sijaitsee New Yorkin sydämessä Times Squarella. Julkisen liikenteen kulkuneuvoilla hotellille on todella helppo saapua. Lähistöllä on monta metropysäkkiä. Jos etsit huokeaa hotellivaihtoehtoa jonka asiakaspalvelu on loistavaa, majoitu Yotel-hotelliin New Yorkissa. Taatusti unohtumaton kokemus.

Varaa tästä huone Yotel-hotellista Hotels.com-sivuston kautta

Yotel Hotel New Yorkissa - respa Yotel Hotel New Yorkissa - muffinseja

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja