Ylellinen Hamptons-reissu New Yorkista käsin

hamptons

Jätä kiireinen New York päiväksi ja vietä päivä tyylikkäästi rannalla Hamptonsissa? Saavut perille rikkaiden ja julkkisten tyyliin ylellisellä bussilla. Varaa meno-paluulippu ja nauti stressaamatta helposta reissusta. Luksusbussissa on tarjolla naposteltavaa ja juotavaa. Perillä suositulla rannalla olette noin kahdessa ja puolessa tunnissa eikä aikaa tuhlaannu tien löytämiseen.

Tämä päivämatka ei ole enää saatavilla. Voit varata sen sijaan tämän Hamptons-päivämatkan New Yorkista.

Contents

Nauti Hamptonsista

Saapuessasi Southhamptoniin siirrytte ranta-shuttlebussiin, joka vie tiedät Southampton Villagen läpi Coopers Beachille. Nauti päivästä kauniin Atlantin rannalla. Voit vuokrata rantatuolin ja aurinkovarjon, mutta ne eivät sisälly kierroksen hintaan. Nälän yllättäessä saat -10% alennuksen rantakojusta.

Teidät noudetaan myöhään iltapäivällä rannalta ja palaatte takaisin Southamptoniin, jossa nousette bussiin ja matkaatte kahdessa tunnissa takaisin Manhattanille.

Huom: Älä unohda pakata mukaan aurinkorasvaa ja rantapyyhkeitä. Jokainen matkustaja saa ottaa mukaansa yhden matkalaukun ja yhden käsimatkatavaran.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lasten pitää olla vähintään 2-vuotta täyttäneitä ja aikuisen seurassa
  • Lähtöpaikka: 3rd Avenuen ja 40th Streetin kulma
  • Paluupaikka: 3rd Avenue 39th ja 40th Streetin kulma
  • Lähtöaika: 8.00 (voi vaihdella liikenteen mukaan)
  • Tämä päivämatka on kausiluonteinen
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja