Wyndham Garden Chinatown -hotelli New Yorkissa

Wyndham Garden Chinatown Hotel New Yorkissa

Wyndham Garden Chinatown -hotelli New Yorkissa on ylellinen hotelli ja se sijaitsee loistavalla paikalla. Jos haluat asua rennon tyylikkäästi New Yorkissa, valitse tämä hotelli. Huoneet ovat tasokkaat. Hotellin aulabaarissa voi nauttia juoman, lukea viimeisimmät uutiset ilmaisesta sanomalehdestä tai käydä hotellin punttisalilla. Lyhyesti sanottuna hotelli on hintansa arvoinen.

Moderni hotelli

Wyndham Garden Chinatown on moderni hotelli ja huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Vieläkin tärkeämpää on, että huoneet on äänieristetty hyvin; liikenteen melu ei juurikaan häiritse. Sängyt ovat todella mukavat ja huoneesta löytyy ergonomisesti suunniteltu tuoli, kahvin/vedenkeitin ja mp3-herätyskello. Kylpyhuoneet on hyvin suunniteltu ja varustettu laadukkailla hygieniatarvikkeilla. Henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Hotellissa on ilmainen Wi-Fi joten se sopii erinomaisesti työmatkalaisille. Hotelli tarjoaa kahviaamiaisen (Continental Breakfast) johon sisältyy puuroa, paahtoleipää ja hilloa, kahvia, mehua ja hedelmiä. Mutta älä valitse tätä hotellia aamiaisen perusteella vaan sen sijainnin: Chinatown.

Sijainti

Koe Chinatownin elo ja meininki. Voit myös tutustua SoHoon ja Little Italyyn, jotka ovat kävelymatkan päässä. Siellä kävellessäsi ymmärrät miksi New Yorkia kutsutaan sulatusuuniksi – melting pot.

Hotelli sijaitsee 93 Bowery Grand Street ja Canal Street -metroasemien välillä. Näiltä asemilta matkaat metron B/D-linjoilla Midtowniin alle kymmenessä minuutissa. Samoilla linjoilla voit jatkaa matkaa aina Brooklyniin ja Coney Islandille asti.

Huom: Saat aamiaiskupongin, jonka voit lunastaa alakerran ruokailutilassa. Näitä kuponkeja ei voi käyttää huonepalveluun. Vaikka aamiainen sisältyy hotellihintaan, pitää sinun silti jättää tippiä. Voit tipata noin 2$ per päivä. Jos jätät matkatavarasi hotellin säilöön, pitää sinun myös tipata, noin 1$ per laukku on sopiva summa.

Ericin vinkki: Pyydä maisemahuone. Siten pääset nauttimaan upeista maisemista ylellisen hotellin lisäksi.

Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Hotels.com-sivuston kautta
Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Booking.com-sivuston kautta

Wyndham Hotel New Yorkissa - rakennus Wyndham Hotel New Yorkissa - kylpyhuone

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja