Wyndham Garden Chinatown -hotelli New Yorkissa

Wyndham Garden Chinatown Hotel New Yorkissa

Wyndham Garden Chinatown -hotelli New Yorkissa on ylellinen hotelli ja se sijaitsee loistavalla paikalla. Jos haluat asua rennon tyylikkäästi New Yorkissa, valitse tämä hotelli. Huoneet ovat tasokkaat. Hotellin aulabaarissa voi nauttia juoman, lukea viimeisimmät uutiset ilmaisesta sanomalehdestä tai käydä hotellin punttisalilla. Lyhyesti sanottuna hotelli on hintansa arvoinen.

Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Booking.com-sivuston kautta

Contents

Moderni hotelli

Wyndham Garden Chinatown on moderni hotelli ja huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Vieläkin tärkeämpää on, että huoneet on äänieristetty hyvin; liikenteen melu ei juurikaan häiritse. Sängyt ovat todella mukavat ja huoneesta löytyy ergonomisesti suunniteltu tuoli ja kahvin/vedenkeitin. Kylpyhuoneet on hyvin suunniteltu ja varustettu laadukkailla hygieniatarvikkeilla.

Henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi joten se sopii erinomaisesti työmatkalaisille. Se on myös lemmikkiystävällinen hotelli. Mutta hotelli kannattaa varata ennen kaikkea sen sijainnin takia: Chinatown.

Sijainti

Koe Chinatownin elo ja meininki. Voit myös tutustua SoHoon ja Little Italyyn, jotka ovat kävelymatkan päässä. Siellä kävellessäsi ymmärrät miksi New Yorkia kutsutaan sulatusuuniksi – melting pot.

Hotelli sijaitsee 93 Bowery Grand Street ja Canal Street -metroasemien välillä. Näiltä asemilta matkaat metron B/D-linjoilla Midtowniin alle kymmenessä minuutissa. Samoilla linjoilla voit jatkaa matkaa aina Brooklyniin ja Coney Islandille asti.

Ericin vinkki: “Pyydä maisemahuone. Siten pääset nauttimaan upeista maisemista ylellisen hotellin lisäksi.”

Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä huone Wyndham Garden Chinatown -hotellista Booking.com-sivuston kautta

Wyndham Hotel New Yorkissa - rakennus Wyndham Hotel New Yorkissa - kylpyhuone

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja