West Village ruokakierros New Yorkissa

Osta liput nyt
West Village ruokakierros New Yorkissa

West Village ruokakierroksella lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääset tutustumaan West Villageen samalla kun kierrät ruokapaikasta toiseen. Kierroksella käydään oppaan johdolla paikallisten suosimissa ruokapaikoissa tässä kaupungin yhdessä eläväisimmistä kaupunginosista. Et tule enää kaipaamaan lounasta, kun ahdat mahan täyteen bageleita, muffinseja ja muita herkkuja! Ja ehkä haluat jättää aamiaisenkin väliin, jotta vatsaasi mahtuisi enemmän.

Varaa liput West Villagen ruokakierrokselle täältä

Ruokakierros West Villagen läpi

New Yorkissa ruokapaikan löytäminen ei ole vaikeaa, sillä niitä löytyy joka kadunkulmasta, mutta tämä on jotain vielä parempaa: aito newyorkilainen näyttämässä parhaat paikat ja tarjoamassa maistiaisia maukkaimmista herkuista! Kierroksen aikana mennään läpi kuvankauniin West Villagen, joka on viihdetaiteilijoiden ja julkkisten suosiossa. Kierroksen aikana kävellään 4 kilometriä mukavan verkkaiseen tahtiin ja käydään kuudessa eri ruokapaikassa, joista opas kertoo kaiken mahdollisen. Kierros alkaa Bleecker Streetiltä, joka muuten on yksi lempikaduistani New Yorkissa, sillä tunnelma siellä on mukavan kotoisa ja sieltä löytyy monia kivoja ruokapaikkoja. Makunystyröitä pääsee kutkuttelemaan heti kierroksen alussa kotitekoisella sopressata-salamilla ja arancini-riisipyöryköillä Faicco’s Italian Specialties -ruokapaikassa. Opas johdattaa ryhmänsä läpi piilossa olevien kujien ja New Yorkin kuuluisien ruskeakivisten talojen ohi kertoen niistä kaiken mahdollisen. Saatat jopa tunnistaa Frendien Monican talon!

Parhaat ruokapaikat

Matkan aikana pysähdytään kuudessa alueen parhaassa ruokapaikassa ja tutustutaan helmiin, jotka olisit muuten saattanut ohittaa! Voit esimerkiksi nauttia falafel-pyöryköitä kaupungin vanhimmassa falafel-ravintolassa, Mamoun’s Falafelissa, tai herkutella minun suosikkiani artisokkapitsaa Artichoke Pizzassa. Eikä New Yorkin ruokakierros olisi täydellinen, jos siihen ei kuuluisi bageleiden maistamista. Nämä bagelit tehdään aidon newyorkilaisen reseptin mukaan eli taikinaa keitetään ennen uunissa paistamista. Kierros kestää kolme tuntia ja se päättyy lähelle lähtöpaikkaa La Guardia Placelle.

Ericin vinkki: Kierroksella tulee syötyä niin paljon, että et tarvitse lounasta sen jälkeen. Minä en ollut nälkäinen vielä yölläkään. Älä ainakaan varaa illallispöytää ravintolasta!

Käytännön tietoa

Saat lipun ostettuasi kupongin, joka tulostetaan ja käytetään lippuna kierrokselle. Kierroksen kesto on noin kolme tuntia, joten kannattaa varustautua mukavilla kengillä. Kierros järjestetään säästä riippumatta, joten pukeudu sään mukaan.

Huomioitavaa: Ruokapaikat, joissa kierroksen aikana vieraillaan, saattavat vaihdella.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Greenwich Village
  • Lähtöaika: 11.00

Varaa liput West Villagen ruokakierrokselle täältä

West Village ruokakierros New Yorkissa - Pizza Artichoke-ravintola West Village Food Tour in New York Bagels

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja