Uudenvuodenaaton Times Square Ball Drop on tänä vuonna virtuaalinen

Ericin blogi - Ball Drop

New Yorkin uudenvuodenaaton kuuluisa Times Square Ball Drop järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti ilman liveyleisöä. COVID-19-pandemia pakottaa tapahtuman järjestäjät tekemään näin, sillä on mahdotonta tuoda sadattuhannet ihmiset yhteen toivottamaan tervetulleeksi vuosi 2021.

New Yorkin uudenvuodenaaton Ball Drop on järjestetty vuodesta 1907 alkaen ja se on yksi maailman tunnetuimpia uudenvuoden juhlia. Tapahtuman olemassaolon aikana se on peruutettu vain kahdesti: vuosina 1942 ja 1943 sodan takia. Nyt koronaviruksen vuoksi käy niin, että kolmatta kertaa Ball Dropin historiassa Times Square pysyy tyhjänä 31. joulukuuta.

Haluatko pysyä ajan tasalla New Yorkin uutisista? Tilaa uutiskirje tästä.

Uudenvuodenaatto 2020 kotisohvalta

Vaikka tänä vuonna Ball Dropia ei peruuteta kokonaan, pallon laskeutuminen tapahtuu virtuaalisesti ilman live-yleisöä. Kaksi miljoonaa osallistujaa, jotka normaalisti juhlivat Times Squarella, joutuvat katsomaan tapahtumaa kotona. Suunnitelmissa on vaihtoehtoista ohjelmaa, jossa vain vieraat ovat Times Squarella. NYPD sulkee alueen ympäristön täysin ja kaikki siellä tapahtuva on sallittu vain televisiolähetystä varten. Klikkaa tästä ja katso tästä Ball Drop livestream!

Kotisohvilta nähdään tänä vuonna Ball Drop -juhla, joka on omistettu “ihmisluonnon parhaimmistolle”. Tapahtumassa muistetaan muun muassa pelastuspalveluiden työntekijöitä, lääkäreitä ja tutkijoita – unohtamatta juhlan muodostavia artisteja ja taiteilijoita. Yleisön joukkoon normaalisti ammuttavalle 1400 kilolle konfettia täytyy tosin löytää joku muu kohde.

Itse en juurikaan välitä uudenvuoden juhlinnasta Times Squarella hyytävän lämpötilan ja wc-tilojen puutteen vuoksi (tiesitkö, että tämän takia monella osallistujalla on käytössä vaippa..?). Mutta mielestäni on silti todella sääli, että tätä legendaarista tapahtumaa ei voida tänä vuonna järjestää tavalliseen tapaan. Toivottavasti, kun vuosi 2020 päättyy, voimme samalla jättää myös (ainakin osittain) hyvästit koronapandemialle ja uudenvuodenaattona 2021 miljoonat ihmiset voivat palata Times Squarelle!

Erics Blog Ball drop Times Square

Sinua saattaisi myös kiinnostaa tämä blogikirjoitus:

Century 21 sulkee ovensa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja