Hugh Jackmanin The Music Man Broadway-liput

The Music Man Broadway liput

Säästä The Music Man Broadway-lipuissa ostamalla ne jo ennen kuin lähdet New Yorkiin. Teatterilippujen hankkiminen netistä on turvallista, helppoa ja ennen kaikkea säästää aikaa ja rahaa! Lähde teatteriin ja koe tämä Broadwayn uusintaohjaus, jota tähdittää nimiroolissa Hugh Jackman. Music Manin tarina juontaa juurensa vuodesta 1957, mutta herättää silti kohua vielä tänään!

Osta liput nyt, ei palvelumaksua

Konna River Cityssa

Kiertolainen ja ammattihuijari Harold Hill saapuu Iowan River Cityyn, jossa hän valmistautuu saamaan mahdollisimman paljon rahaa irti kaupungin asukkaista. Kun Harold saa selville, että moni paikallinen vastustaa juuri avattua biljardisalia, hän vakuuttaa heidät perustamaan soittokunnan ja ostamaan soittimet ja univormut itseltään. Haroldin mukaan soittokunta on täydellinen vastaisku biljardisalille ja hän sopisi täydellisesti johtamaan soittokuntaa. Todellisuudessa Haroldilla ei ole minkäänlaista musiikkitietämystä ja hän on kiinnostunut vain River Cityn asukkaiden rahoista. Kunnes hän kohtaa paikallisen kirjastonhoitaja Marianin ja Haroldin suunnitelmat kokevat ennalta-arvaamattoman käänteen. Kuulet monia näyttämölle palaavia klassikkokappaleita, kuten “Iowa Stubborn”, “Goodnight My Someone”, “76 Trombones”, “Marian the Librarian” ja “Till There Was You”.

Miten ostan The Music Man Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut The Music Man Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Suositellaan yli 6-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
  • Esityspaikka: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja