The King and I Broadway-liput

The King and I Broadway musikaali

Osta The King and I Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Lippujen ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja säästää aikaa. Broadwaylla esitettävä The King and I on uusi musikaaliversio kielletystä rakkaustarinasta brittiläisen opettajan ja Siamin (nykyisen Thaimaan) kuninkaan välillä. Rodgersin ja Hammersteinin luoman esityksen ensiesitys oli Broadwaylla vuonna 1951 ollen kriitikoiden ylistämä ja kaupallinen menestys. The King and I voitti neljä Tony Awardsia vuonna 2015, mukaan lukien Best Revival of Musical. The King and I –musikaalia esitetään Lincoln Center -teatterissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet
Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista 

Contents

Shall we dance?

Astu ajassa taaksepäin vuoteen 1860, Bangkokissa. Brittiläinen opettaja Anna Leonowens palkataan antamaan yksityisopetusta pomottelevan Siamin kuninkaan lukemattomille vaimoille ja lapsille kuin myös auttamaan suunnitelmissa modernisoida maata. Anna on itsepäinen ja kuninkaan kulttuurinormit ja arvomaailma ovat hyvin erilaiset, mikä johtaa moniin myrskyisiin selkkauksiin. (Joissa monissa Anna uhkaa lähteä Siamista!) He oppivat pian kuinka molemmat voivat oppia paljon toisiltaan ja taianomaisen ja energisen “Shall we Dance” -tanssin jälkeen heidän tunteensa alkavat kehittyä…

The King and I Broadway-liput - Näyttelijät King and I Broadway-musikaali - esitys

Taianomaisia pukuja ja hahmoja Broadwaylla

The King and I on hyvin taianomainen Broadway-musikaali. Pääset todellakin matkustamaan ajassa 1800-luvulle muhkeiden eurooppalaistyyppisten leninkien ja niiden aasialaisten vastineiden avulla. Jokainen hahmoista esitetään kauniisti. Show on lumoava, vaikkakin katkeransuloinen ja ylistetyn Jerome Robbinsin alkuperäismusiikki auttaa ymmärtämään miksi musikaali oli iso hitti 1950-luvulla. Tarina tietenkin on klassikko ja vielä uudistettunakin se saa miettimään eri kulttuureita ja perinteitä. Mutta myös nauramaan. Tämä on esitys, jonka tulet aina muistamaan.

King and I Broadway-musikaali - juliste King and I Broadway-musikaali - Kelli O Hara

Miten ostan The King and I Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Tietoa musikaalista

  • Alle 5-vuotiaat lapset eivät pääse teatteriin.
  • Kesto: 3 tuntia
  • Paikka: Lincoln Center Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja