The Color Purple Broadway-liput

The Color Purple Broadway-liputFI

The Color Purple Broadway-lippujen varaaminen etukäteen on turvallista ja helppoa, ja se säästää sinulta aikaa ja rahaa. The Color Purple perustuu Alice Walkersin rakastettuun romaaniin ja samannimiseen Oprah Winfreyn tähdittämään elokuvaan. Winfrey on tuottanut myös tämän musikaalin, jossa useat julkkikset kuten Danielle Brooks (Orange is the New Black) teki Broadway debyyttinsä. Näytös esitetään Bernard B. Jacobs Theatressa. Tämä musikaali on palkittu neljällä Tony Awardilla mukaan lukien “Best Revival”.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Jazzia ja Gospelia Broadwaylla

The Color Purple sijoittuu 1920-luvulle Yhdysvaltojen eteläosiin. Musikaali kertoo nuoresta afroamerikkalaisesta Celie-nimisestä tytöstä, joka joutuu oman isänsä pahoinpitelemäksi ja raiskaamaksi. Tämän seurauksena hän synnyttää seitsemän lasta, joista Celien isä lupaa ‘pitää huolta‘. Hän myös järjestää Celien naimisiin paikallisen maanviljelijän kanssa, joka kohtelee Celieta apurinaan vaimon sijaan. Näiden olosuhteiden seurauksena Celiella on huono itsetunto. Hän alkaa kuitenkin muuttua ystävystyttyään laulajan kanssa, joka saa Celien uskomaan, että hän voisi muuttaa elämänsä. The Color Purple on koskettava tarina säestettynä upealla jazz- ja gospelmusiikilla. Ehdottomasti katsomisen arvoinen esitys!

The Color Purple Broadway-liput - näyttelijät The Color Purple Broadway-liput - Show New Yorkissa

Miten voin ostaa The Color Purple Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: The Colour Purple ei ole klassinen Broadway-musikaali iloisine lauluineen, spektaakkelimaisine lavasteineen ja mukaansatempaavine tanssikohtauksineen. Se on enemmän ‘down to earth’, minkä ansiosta voit keskittyä paremmin tarinaan ja kappaleiden sanoituksiin. Näyttelijät ovat huikeita, ja oman näytökseni aikana päänäyttelijä sai yleisön taputtamaan seisaaltaan, mikä on todella poikkeuksellista. Ehdottomasti suosikkini!

Tietoa esityksestä

  • Tätä esitystä ei suositella alle 8-vuotiaille lapsille
  • Kesto: 2 tuntia 35 minuuttia
  • Esityspaikka: Bernard B. Jacobs Theatre, 242 West 45th Street

The Color Purple Broadway-liput - juliste The Color Purple Broadway-liput - musikaali

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja