Suklaakierros Brooklynissa

Suklaakierros Brooklynissa

Suklaakierros Brooklynissa on omiaan todellisille suklaaholisteille. Näet samalla Brooklynin eri alueita kuten Valentino Pierin, Cobble Hillin, Red Hookin, Carroll Gardensin ja Gowanuksen. Ja mikä parasta? Suklaan maistelu tietenkin! Vierailet suklaapuodeissa, jotka ovat tuttuja TV-kanavilta, esimerkiksi Food Networkilta, Cooking Channelilta ja Travel Channeliltä.

Varaa suklaakierros Brooklynissa tästä

Kierros ei ole varattavissa tällä hetkellä. Hyvä vaihtoehto on Brooklyn Donut Tour

Brooklynin parhaat suklaapuodit

Jätät Manhattanin taakse ja suuntaat Brooklyniin tutustumaan kaupungin parhaisiin suklaapuoteihin. Kierroksen ensimmäinen pysähdys on DUMBOssa, jossa vierailet yhdessä Yhdysvaltojen parhaimmassa suklaamestarien puodissa. Täällä pääset maistelemaan monenlaisia herkkuja, kuten suklaamacadamioita, suklaamustikoita ja Chocolate Cheerioseja™. Suklaan makuja tasataan pysähtymällä jopa pizzalle matkan varrella.

Ensimmäisten maistiaisten jälkeen suuntaat The Chocolate Roomiin, jossa voit langeta todellisen suklaamonsterin pauloihin. Heidän kolmikerroksinen suklaakakku nimettiin yhdeksi ‘Oprah’s Favourite Things’. Pääset maistamaan tätä herkullista kakkua kuppikakun muodossa, joka tarjoillaan kaakaon kera.

Suklaakierros Brooklynissa - Dumbo Suklaakierros Brooklynissa - Chocolate Room

Raaka Chocolate ja Li-Lac Chocolates

Ennen kuin suuntaat muihin suklaapuoteihin voit kävellä Valentino Pierin halki, joka on Brooklynin piilotettu aarre. Sitten on seuraavan suklaapuodin vuoro: Raaka Chocolate! Suomen kielestä nimensä saanut yritys on ylpeä luomuraakasuklaastaan. Et ainoastaan pääse maistelemaan heidän herkullisia luomuksiaan, mutta olet myös heidän tehtaassaan ja pääset näkemään miten suklaa tehdään, pakataan ja lähetetään.

Viimeinen pysähdyspaikka on Li-Lac Chocolates, yksi New Yorkin vanhimmista suklaapuodeista. Li-Lac Chocolates on todellisen käsintehdyn suklaan mestari, joka on tunnettu heidän uskomattomista suklaasta tehdyistä kuvioista. Saat maistaa heidän eniten myytyjä tuotteita, kun hasselpähkinä-truffelineliöitä ja mantelisuklaata. Pääset myös kurkistamaan sisään heidän suklaatehtaaseen ja näkemään miten suklaa tehdään käsin.

Suklaakierros Brooklynissa - Raaka Suklaakierros Brooklynissa - Li-lac

Ericin vinkki: Olen ehdottomasti pizzan ystävä, mutta en kieltäydy tarjouksesta testata suklaakierrosta tätä sivustoa varten. Ja lähdettyäni kierrokselle yllätyin positiivisesti! Erilaisten suklaiden maistelun lisäksi opin ja näin miten suklaa valmistetaan. Sinulla on reilusti aikaa nauttia maistiaisia jokaisessa puodissa sekä ostaa suosikkituotteitasi kotiinviemisiksi. Pääset myös tutustumaan Brooklynin eri osiin, joita ei muuten näkisi, ja saat jopa palan pizzaa.

Käytännön tietoa

  • Tehtyäsi tilauksen saat kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi osallistuessasi kierrokselle.
  • Kesto: 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: Union Square
  • Lähtöaika: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 11.00.
  • Saat kaksi maistiaista jokaisessa neljässä kohteessa

Hanki liput suklaakierrokselle Brooklynissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja