STOMP-liput New Yorkissa

STOMP-liput New Yorkissa

Osta lippusi tästä

Ostamalla STOMP-liput etukäteen, säästät aikaa ja rahaa eikä sinun tarvitse stressata lippujen ostosta paikan päällä New Yorkissa. STOMP on Off-Broadway-show. Se ei ole musikaali, mutta upea spektaakkeli täynnä musiikkia ja tanssia. Show’ta esitetään Orpheum-teatterissa ja se sopii loistavasti ryhmille, jotka haluavat nähdä Broadway-show’n tai heille jotka eivät niin välitä Broadway-musikaaleista. Show’n musiikki tuotetaan epätavallisilla instrumenteilla kuten ämpäreillä, harjoilla, sanomalehdillä ja tulitikuilla.

Osta STOMP-liput tästä
Eksklusiivinen: Valitse kassalla "Flex Tickets" -vaihtoehto ja peruuta tai muuta varauksesi viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Improvisoituja instrumentteja ja hullunkurista huumoria

Show, joka on jo uskomaton menestys viihdemaailmassa jo aina vuodesta 1994, esitetään Orpheum-teatterin pienessä salissa. Tämän uskomattoman energisen show’n ainoa huono puoli on, että korvat saattavat soida puolentoista tunnin esityksen päätteeksi. Show on aikamoista kakofoniaa, mutta musiikin ja tanssin ystävät pääsevät nauttimaan. STOMP:n näyttelijät ovat sekä luovia että taitavia.

Koska STOMP:ssa ei puhuta, sopii show erinomaisesti myös lapsille, jotka eivät ymmärrä englantia. Äänensä sijaan näyttelijät käyttävät improvisoituja instrumentteja ja kehoaan. Kaiken tämän kruunaa hullunkurinen huumori.

STOMP-liput New Yorkissa - Roskikset STOMP-liput New Yorkissa - Musisointia

Ällistyttävä kokemus kaikenikäisille

Shown pääpaino ei ole juonessa, vaan esitys on kokonaisvaltainen kokemus. Siksi se sopiikin kaikenikäisille. Tämä on muuten todella ällistyttävä kokemus. Et voi olla miettimättä, kuinka paljon aikaa näyttelijät ovat käyttäneet oppiakseen synkronisoidut temput. Aikaa miettimiseen ei tosin jää paljoa, sillä ennen kuin huomaatkaan ovat he aloittamassa uutta rytmiä uudella epätavallisella “instrumentilla”.

Vaikuttava live-esiintyminen

Koska show on niin suosittu, olet ehkä jo nähnyt siitä pätkiä televisiossa. Show kannattaa silti nähdä livenä, sillä esityksen intensiivisyys ja voima ei välity television välityksellä. Ainoa hyvä puoli kotona katsomisessa on, ettei harjojen aikaansaama pöly haittaa yhtä paljon.

STOMP-liput New Yorkissa - Kävelyä STOMP-liput New Yorkissa - Ostoskärryt

Miten ostan STOMP-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut STOMP-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay

Osta STOMP -liput tästä

Ericin vinkki: Et mahda sille mitään, mutta tämän esityksen rytmit saavat rummuttamaan jaloilla lattiaa! On upeaa nähdä esiintyjien käyttävän kaikkia erilaisia lavasteita. Tämä on täydellinen “musikaali”, jos haluat kokea aidon teatterielämyksen, mutta et pidä perinteisistä musikaaleista, etkä halua istua paikallasi tuntikausia. Käy illallisella ennen esitystä tai sen jälkeen lähistöltä löytyvässä italialaisessa San Marzano -ravintolassa. Ruoka on hyvää, hinnat ovat sopivat ja se on vain minuutin kävelymatkan päässä teatterilta.

COVID-19-säännökset

Rokotustodistusta ei tarvita Broadway-esitykseen. Esityksen aikana on käytettävä kasvomaskia. Rajoitettu määrä lippuja saatavilla.

Tietoa esityksestä

 • Ikäraja: Kielletty alle 5-vuotiailta
 • Kesto: noin 1 tunti 45 minuuttia
 • Esityspaikka: Orpheum Theatre, 126 2nd Avenue
 • Orpheum-teatterin katsomokartta

Osta STOMP-liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen esityksen?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Stomp -liput tästä Osta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje

  Hae lippuja