STOMP-liput New Yorkissa

STOMP-liput New Yorkissa

Ostamalla STOMP-liput etukäteen, säästät aikaa ja rahaa eikä sinun tarvitse stressata lippujen ostosta paikan päällä New Yorkissa. STOMP on Off-Broadway-show. Se ei ole musikaali, mutta upea spektaakkeli täynnä musiikkia ja tanssia. Show’ta esitetään Orpheum-teatterissa ja se sopii loistavasti ryhmille, jotka haluavat nähdä Broadway-show’n tai heille jotka eivät niin välitä Broadway-musikaaleista. Show’n musiikki tuotetaan epätavallisilla instrumenteilla kuten ämpäreillä, harjoilla, sanomalehdillä ja tulitikuilla.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Improvisoituja instrumentteja ja hullunkurista huumoria

Show, joka on jo uskomaton menestys viihdemaailmassa jo aina vuodesta 1994, esitetään Orpheum-teatterin pienessä salissa. Tämän uskomattoman energisen show’n ainoa huono puoli on, että korvat saattavat soida puolentoista tunnin esityksen päätteeksi. Show on aikamoista kakofoniaa, mutta musiikin ja tanssin ystävät pääsevät nauttimaan. STOMP:n näyttelijät ovat sekä luovia että taitavia.

Koska STOMP:ssa ei puhuta, sopii show erinomaisesti myös lapsille, jotka eivät ymmärrä englantia. Äänensä sijaan näyttelijät käyttävät improvisoituja instrumentteja ja kehoaan. Kaiken tämän kruunaa hullunkurinen huumori.

STOMP-liput New Yorkissa - Roskikset STOMP-liput New Yorkissa - Musisointia

Ällistyttävä kokemus kaikenikäisille

Shown pääpaino ei ole juonessa, vaan esitys on kokonaisvaltainen kokemus. Siksi se sopiikin kaikenikäisille. Tämä on muuten todella ällistyttävä kokemus. Et voi olla miettimättä, kuinka paljon aikaa näyttelijät ovat käyttäneet oppiakseen synkronisoidut temput. Aikaa miettimiseen ei tosin jää paljoa, sillä ennen kuin huomaatkaan ovat he aloittamassa uutta rytmiä uudella epätavallisella “instrumentilla”.

Vaikuttava live-esiintyminen

Koska show on niin suosittu, olet ehkä jo nähnyt siitä pätkiä televisiossa. Show kannattaa silti nähdä livenä, sillä esityksen intensiivisyys ja voima ei välity television välityksellä. Ainoa hyvä puoli kotona katsomisessa on, ettei harjojen aikaansaama pöly haittaa yhtä paljon.

STOMP-liput New Yorkissa - Kävelyä STOMP-liput New Yorkissa - Ostoskärryt

Ericin vinkki: Et mahda sille mitään, mutta tämän esityksen rytmit saavat rummuttamaan jaloilla lattiaa! On upeaa nähdä esiintyjien käyttävän kaikkia erilaisia lavasteita. Tämä on täydellinen “musikaali”, jos haluat kokea aidon teatterielämyksen, mutta et pidä perinteisistä musikaaleista, etkä halua istua paikallasi tuntikausia. Käy illallisella ennen esitystä tai sen jälkeen lähistöltä löytyvässä italialaisessa San Marzano -ravintolassa. Ruoka on hyvää, hinnat ovat sopivat ja se on vain minuutin kävelymatkan päässä teatterilta.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: Kielletty alle 5-vuotiailta
  • Kesto: noin 1 tunti 45 minuuttia
  • Esityspaikka: Orpheum Theatre, 126 2nd Avenue

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja