Sara Bareillesin Waitress Broadway-liput

Sara Bareillesin Waitress Broadway-liput

Hanki Sara Bareillesin Waitress Broadway-liput ennen matkaasi New Yorkiin. Lippujen ostaminen verkkokaupan kautta on helppoa ja säästää aikaa sekä rahaa. Musikaalin on ohjannut Tony-voittaja Diane Paulus, ja se perustuu samannimiseen elokuvaan. Waitress kertoo onnettomasta tarjoilijasta, joka unelmoi paremmasta elämästä. Musiikin on säveltänyt Sara Bareilles, joka tuli tunnetuksi suositulla hitillään “Love Song”. Tämä Tony-ehdokkuuksia kahminut musikaali palaa Broadwaylle ja nyt sitä esitetään Barrymore-teatterissa. Uraauurtavan show’n merkittävin luova tiimi koostuu pelkästään naisista.

Esitykset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Paremman elämän toivossa

Waitress kertoo Jennan tarinan, joka asuu amerikkalaisessa kaupungissa ja työskentelee tarjoilijana diner-ruokalassa. Raskaudestaan huolimatta hän ei ole ollenkaan onnesta soikea, sillä hän elää väkivaltaisessa suhteessa. Jenna haaveilee toisenlaisesta elämästä ja etsii lohtua itselleen leipomalla kakkuja, joille hän keksii luovia nimiä kuten “Getting Out of the Mud Pie” tai “Lonely Chicago Pie”. Raskautensa vuoksi Jenna vierailee kaupunkiin muuttaneen uuden lääkärin luona. Tämä vierailu saattaa johtaa johonkin uuteen, ja johonkin sellaiseen, mistä hän on haaveillut. Jennalle tarjoutuu myös tilaisuus osallistua leivontakilpailuun, joka järjestetään toisessa kaupungissa. Onnistuuko Jenna loihtimaan reseptin onnellisuuteen?

Sara Bareillesin Waitress Broadway-liput - Sara Bareilles Sara Bareillesin Waitress Broadway-liput - Diner

Miten ostaa Waitress Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Sara Bareillesin Waitress -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Waitress on Broadway-musikaaliksi epätavallinen tarina, sillä se käsittelee sensitiivisiä aiheita. Musikaali keskittyy paljon enemmän kerrontaan kuin vaikkapa tanssimiseen. Siitä huolimatta laulut ovat hyvin tarttuvia ja, jos Sara Bareillesin kappaleet ovat sinulle tuttuja, tunnistat varmasti hänen omaperäisen soundinsa läpi musikaalin.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: noin 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: Barrymore Theatre, 243 W 47th Street
 • Esteettömyys:
 • Katso tästä Barrymore-teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja