Samsung Store New Yorkissa

Samsung Store New Yorkissa

Samsung Store New Yorkissa on nimeltään Samsung 837 ja se löytyy Meatpacking Districtiltä. Tämä myymälä on sinua varten, jos olet viimeisimmän teknologian ja digilaitteiden ystävä. Samsung 837 ei ole vain myymälä, vaan teknologian ja innovaation pioneeri. Samsung Storessa on kolme kerrosta, joista löytyvät teatteri, taidegalleria, elämääkin suurempi näyttö, multimediastudio, liikkuva keittiö ja kahvila. Kaikessa näkyy innovatiivinen ja älykäs suunnittelu. Ja tietenkin myymälässä on myös asiakaspalvelupiste, jossa saat vastaukset kaikkiin älylaitteisiisi liittyviin kysymyksiin.

Interaktiivinen myymälä

Samsung Store sijaitsee kauniissa ja modernissa rakennuksessa, jossa esitetään myös livestriimauksena suuria tapahtumia, kuten Oscar-gaala, urheilutapahtumia ja konsertteja. Voit myös ajaa virtuaalista vuoristorataa käyttämällä VR-laseja, ihailla suosikki-selfieitäsi suurelta näytöltä tai katsella kaikkia Instagram-kuviasi erityisessä tunnelissa, jossa on peilinä heijastava lattia ja katto.

Samsung Store New Yorkissa - ulkoa Samsung Store New Yorkissa - sisalta

Ericin vinkki: Vaikka en olekaan itse suuri Samsung-fani, niin tämä myymälä on silti vierailemisen arvoinen. Se ei ole tyypillinen liiketila, vaan hauska paikka vierailla Meatpacking Districtillä. Jos olet lähdössä kävelylle High Line Parkiin, niin suuntaa ensin Samsung 837 -myymälään pikaiselle vessatauolle, voileivälle ja tietenkin tsekkaamaan sähköpostisi.

Samsung Store New Yorkissa - myymalan sisustus

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja