Rudolph-joulumusikaali liput

Rudolph-joulumusikaali liput

Osta Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Musical -liput verkkokaupasta ennen matkaasi New Yorkiin. Voit nähdä Rudolph -musikaalin koko perheellä The Theatressa Madison Square Gardenissa, tämä musikaali on hauska kaikenikäisille! Kukapa ei tuntisi tarinaa nuoresta Petteri-porosta, jota muut kiusasivat hänen punaisen kiiltävän nenänsä vuoksi? Ei ole parempaa tapaa virittäytyä joulutunnelmaan lasten kanssa kuin lähteä seuraamaan tätä taianomaista joulutarinaa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Joulu Madison Square Gardenissa

Silmiinpistävän ulkonäkönsä vuoksi Petteri on ulkopuolinen muiden porojen joukossa ja pakenee siksi kotikaupungistaan. Matkallaan hän kohtaa jännittäviä seikkailuja ja tapaa uusia ystäviä. Niiden joukossa on joulupukki, jolla on ongelmia huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Joulupukki miettii kuumeisesti keinoa toimittaa lahjat ja paketit ajoissa perille. Petteri tuo kirkkaan nenänsä kanssa siihen täydellisen ratkaisun ja saa mahdollisuuden johtaa porolaumaa pelastaen joulun. Tämä musikaali herää eloon Madison Square Gardenissa kauniiden lavasteiden, heijastusten, asujen ja nukkejen ansiosta.

Miten voit ostaa liput Rudolph-joulumusikaaliin?

Voit ostaa liput Rudolph-joulumusikaaliin helposti alla olevan linkin kautta. On fiksua tehdä se ennen lähtöä New Yorkiin. Se säästää sinulta aikaa ja lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että liput myydään loppuun jos olet jo New Yorkissa. Kaikki musikaalit ovat suosittuja, ja myydään loppuun nopeasti.

Tietoa esityksestä

  • Sopii kaikenikäisille. Yli 1-vuotiaille lapsille tulee hankkia lippu
  • Kesto: 75 minuuttia
  • Esityspaikka: The Theater at Madison Square Garden, 7th Ave & 32nd Street
  • Tämä esitys on kausiluonteinen
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja