Row NYC –hotelli New Yorkissa

Hotelli Row New Yorkissa

Row NYC –hotelli New Yorkissa on moderni ja eloisa hotelli, joka on ylellinen, mutta yhtä aikaa myös edullinen. Hotelli on loistopaikalla Times Squaren lähellä.

Row NYC on suljettu toistaiseksi. Tutustu tästä muihin New Yorkin hotelleihin.

Contents

Palvelut

Koko hotellissa on todella nopea Wi-Fi-verkko, joten myös kotiväki voi seurata seikkailujasi. Lähetä heille vaikka kuva vilkkaasta 8th Avenuesta, joka näkyy hotellin iMac internet loungesta. Tai kerskaile kuinka olet käynyt salilla hotellin Fitness Centerissä, joka on auki 24/7. Hotellin ainoa haittapuoli taitaa olla, ettei sieltä tarvitsisi lähteä. Ruokaostoksilla voi käydä Iconic M:ssä ja hotellin baari District M kestää vertailun New Yorkin muiden klubien rinnalla. District M tarjoilee hyviä pizzoja, juustoja ja leikkeleitä. Eikä live-musiikkia tai ylellisiä cocktaileja pidä unohtaa.

Huoneet

Row NYC –hotellissa on yli 1331 huonetta, joissa kaikissa on LCD-tv, työpöytä ja ergonominen tuoli, tuplasälekaihtimet, jotka voi säätää halutun valon ja yksityisyyden mukaan. Suihkusta löytyy eri asetuksia, iso peli sekä silitysrauta ja silityslauta.

District M Row-hotellissa New Yorkissa Hotelli Row New York Cityssa

Silmänruokaa

Hotellin 28 kerrosta tarjoavat visuaalisen kierroksen New Yorkin hallintoalueisiin ja kaupunginosiin. Huoneet on sisustettu yksinkertaisesti, mutta siististi ja kodikkaasti. Harmaa ja valkoinen ovat päävärit ja niihin on yhdistetty New York subwayn värikkäitä värisävyjä. Seiniltä löytyy Times square -aiheisia tekstejä kuten “Open 24hrs” tai “Lights Out Please”, mikä lisää urbaania tunnelmaa.

Sijainti ja saavutettavuus

Row NYC sijaitsee vain 30 minuutin päässä La Guardiasta ja 45–60 minuutin päässä JFK:lta ja Newarkilta. Hotellin ehdottomasti paras puoli on kuitenkin se, että se sijaitsee lähellä Times Squarea ja Broadwayn teattereita. Voit olla jo 5–10 minuuttia musikaalin loputtua nukkumassa rauhallisesti omassa hotellihuoneessasi. Aikaisin liikkeellä? Mikä olisikaan parempi alku päivälle kuin aikainen Times Square. Sen jälkeen suuntaa hotellin toiselle puolelle ja valitse deli, joka tarjoilee edullisen aamiaisen. Ja kaikille hampurilaisfaneille tiedoksi: aivan hotellia vastapäätä sijaitsee Shake Shack. Vatsa täynnä on helppo hypätä Hop on Hop Off -bussin kyytiin, joka pysähtyy aivan hotellin edessä.

Hotelli Row NYC Shake Shack vastapaata hotelli Rowta New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja