Rock of Ages the Musical Broadway-liput New Yorkissa

Rock of Ages the Musical New York -liput

Osta Rock of Ages the Musical -liput New Yorkissa jo ennen matkaasi. Voit ostaa teatteriliput kätevästi verkosta säästäen aikaa ja rahaa. Rock of Ages -musikaalia esitetään off-Broadway-show’na New World Stages -teatterissa ja se täydellinen yhdistelmä musikaalia, rock-konserttia ja standup-komediaa! Lavalla on oikea rock-yhtye, joka esittää kaikki kappaleet ja yleisöä kannustetaan laulamaan mukana.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Bourbon Roomin tarinat

Rock of Ages tapahtuu vuonna 1987 Los Angelesissa, “sex, drugs and rock ‘n’ roll” -aikakaudella. Tarinan kertoja on Lonny, Bourbon Roomin manageri, missä nähdään suurin osa toiminnasta. Bourbon Room on legendaarinen klubi, jossa moni rock-bändi aloitti uransa. Kaksi saksalaista yrittäjää vakuuttaa Los Angelesin pormestarin siivoamaan kaupungin imagon ja tekemään siitä perheystävällisen. Tämän onnistumiseksi joudutaan lopettamaan paljon yrityksiä mukaan lukien Bourbon Room. Klubin omistaja Dennis uskoo kuitenkin pystyvänsä pelastamaan klubin. Kunhan rokkitähti Stacee Jaxx ja bändinsä Arsenal soittavat viimeisen keikkansa siellä. Tämän kaiken keskellä ovat myös Drew ja Sherrie jotka yrittävät läpimurtoaan Hollywoodissa ja etsivät rakkautta. Tajuavatkohan he, että he ovat luodut toisilleen.

Rock of Ages the Musical in New York -liput - Rokkibändi Rock of Ages the Musical in New York -liput - Stacee ja kitara

Broadwayn koominen puoli

Rock of Ages -musikaalin tarina vaikuttaa dramaattiselta, mutta on itse asiassa loistava komedia. Lonny, Dennis ja Stacee Jaxx luovat musikaalin hauskimmat hetket. Kertoja Lonny puhuu usein suoraan yleisölle ja vitsailee Broadwayn kustannuksella. Hänen asuunsa kuuluu järkyttävä takatukka ja t-paidat mitä törkyisimillä teksteillä. Lonny pöyhistelee lavalla koko musikaalin ajan ja heittelee huvittavia herjoja eri kohtauksiin. Kun hahmot ihmettelevät juonta ja sen kulkua, selittää Lonny, että “näin se musikaali vaan on kirjoitettu!”

80-luvun Rock-klassikot

80-luvun rock-musiikki on parhaiten tunnettu kiharapehkoista, tiukoista trikoista ja sanoituksista jotka jäävät päähän soimaan, aivan kuten Rock of Ages’kin. Kotimatkalla laulat Twisted Sistersin “I Wanna Rock” ja “We’re Not Gonna Take It”, Bon Jovin “Wanted Dead or Alive” ja Journeyn “Don’t Stop Believin’”. Tämän lisäksi kuullaan Whitesnakea, Europea, Foreigneria, Poisonia ja Extremea.

Miten ostan Rock of Ages the Musical -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Rock of Ages -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Tämä show on must kaikille rockfaneille. Jos et erityisemmin välitä musikaaleista ja menisit mieluummin konserttiin, mutta et löydä sopivaa keikkaa, on tämä musikaali hyvä vaihtoehto. En suosittele musikaalia alle 14-vuotiaille, sillä musikaalissa kiroillaan ja puhutaan paljon seksistä. Teatterin tunnelma ja livebändi antavat aidon rock-konsertin vaikutelman, joten anna palaa ja rokkaa mukana!

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 14-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Sijainti: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
 • Katso tästä New World Stages, Stage 3 -katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja