Radio City Christmas Spectacular -liput

Osta liput nyt
Radio City Christmas Spectacular -liput

Radio City Christmas Spectacular -show New Yorkissa on taianomainen koko perheen joulushow, jossa esiintyvät Rockettes-tanssijat. Show sai ensi-iltansa vuonna 1933 ja siitä on tullut jouluperinne New Yorkissa. Tämä esitys on nimensä mukaisesti vaikuttava – spectacular! Säästä Radio City Spectacular -lipuissa hankkimalla ne ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen netistä on turvallista, helppoa ja ennen kaikkea se säästää sinulta aikaa ja rahaa!

Osta Radio City Christmas Spectacular -liput tästä

Contents

Joulu Radio City Music Hallissa

Show esitetään Radio City Music Hallissa. Joulusesonki on taianomaista aikaa New York Cityssä. Koko kaupunki virittäytyy juhlatunnelmaan: joulukuusia löytyy joka kadun kulmasta, kadut ja kaupat koristellaan ja luisteluradat täyttyvät luistelijoista.

Radio City Music Hall on valtava teatteri ja lajissaan ainutlaatuinen jopa New Yorkin standardeissa. Se on yksi New Yorkin maamerkeistä. Ymmärrät sen kun astut sisälle tähän klassiseen teatteriin. Päälava (Great Stage) on teknologiansa puolesta maailman huippuluokkaa, ja lavan kullanhohtoinen esirippu on maailman suurin.

Radio City Christmas Spectacular -liput - Joulupukki Radio City Christmas Spectacular -liput - Kiertoajelulla

The Rockettes

Christmas Spectacular -show vie sinut loisteliaaseen joulumaailmaan, joka on täynnä joulun taikaa ja Rockettes-tanssijoiden uskomattomia tanssiliikkeitä. Shown kaikista kuuluisin näytös on upea leikkisotilaiden marssi (Parade of the Wooden Soldiers). Tässä näytöksessä Rockettes-tanssijat ovat pukeutuneet leikkisotilaiksi ja kaatuvat kuin dominot päällekkäin. Tämä näytös on todella upea ja unohtumaton, ja se täytyy nähdä omin silmin, jotta ymmärtää sen vaikuttavuuden (katso myös alimmainen kuva).

Ja tietenkin show’ssa vierailee myös joulupukki. Hän kertoo tämän taianomaisen esityksen juonen ja pitää huolen, että kaikilta löytyy joulumieltä. Esityksen jälkeen lapset voivat ottaa aulassa kuvia joulupukin kanssa.

Osta Radio City Christmas Spectacular -liput tästä

Radio City Christmas Spectacular -liput - Rockettes-tanssijat Radio City Christmas Spectacular -liput - Lelusotilaat

Ericin vinkki: “Radio City Christmas Spectacular on upea show ja tuo jokaiselle varmasti joulumielen. Esitys sopii sekä vanhoille että nuorille. Tänne voi ehdottomasti ottaa koko perheen mukaan. Radio City Christmas Spectacularin juoni vaihtelee vuosittain, joten sen voi nähdä uudelleenkin!”

Miten ostan Radio City Christmas Spectacular -liput?

Radio City Christmas Spectacular -liput New Yorkissa on helppo ostaa alla olevasta listasta. Suosittelen hankkimaan Radio Cityn joulushow’n liput verkosta ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse stressata New Yorkissa lippujen saamista.

Lipun ostaminen on helppoa:
  • Klikkaa linkkiä ja valitse haluamasi päivä
  • Täytä tietosi ja maksa
  • Tarkista tilausvahvistus sähköpostistasi

Tietoa esityksestä

  • Vanhempien tai huoltajien sylissä istuvilta alle 2-vuotiailta lapsilta ei vaadita lippua
  • Kesto: 1 tunti ja 30 minuuttia (ei väliaikaa)
  • Esityspaikka: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Esteettömyys:
  • Radio City Christmas Spectacular -show’ta esitetään marraskuusta tammikuun alkuun asti

Osta Radio City Christmas Spectacular -liput tästä

Alla lista esityspäivistä, varaa liput heti!

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja