Pretty Woman: The Musical Broadway-liput

Pretty Woman The Musical Broadway-liput

Säästä hankkimalla Pretty Woman: The Musical Broadway-liput ennen matkaasi New Yorkiin. Lippujen ostaminen verkosta on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea se säästää sinulta aikaa ja rahaa! Vuoden 1990 Pretty Woman -elokuvasta on käsikirjoitettu musikaali, jonka musiikki ja sanoitukset ovat Bryan Adamsin sekä hänen musiikkikumppaninsa Jim Vallancen käsialaa. Musikaalin on ohjannut Tony Award -voittaja Jerry Mitchell. Suuntaa Nederlander-teatteriin katsomaan tätä romanttista musikaalia.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Romanttinen komedia

Pretty Woman: The Musical kertoo prostituoitu Vivianista ja hänen “työnantajastaan” liikemies Edwardista, joiden tarina saattaa olla sinulle jo ennestään tuttu Pretty Woman -elokuvasta. Nähtyään Vivianin LA:n kaduilla Edward palkkaa hänet illaksi. Hurmattuaan Vivianin Edward pyytää häntä pitämään seuraa itselleen ja tulemaan hänen business-tapahtumiinsa. Heidän vietettyään aikaa yhdessä suorapuheinen Vivian ja häikäilemätön liikemies Edward oppivat paljon toisiltaan ja rakastuvat. Heidän poikkeavista taustoistaan johtuen vakava suhde vaikuttaa kuitenkin mahdottomalta… Vaikka Richard Gere ja Julia Roberts eivät esiinny tässä show’ssa, takaa Pretty Woman: The Musical romanttisen illan Broadwaylla!

Pretty Woman The Musical Broadway-liput - Edward ja Vivian Pretty Woman The Musical Broadway-liput - Luksusta

Miten ostan Pretty Woman: The Musical Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Pretty Woman -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Pretty Woman -liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 12 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Samalla kun Pretty Woman on saanut hienoisen päivityksen 2000-luvulle, se pysyy edelleen uskollisena niin elokuvalle kuin aikakaudelle. Moni asia muistuttaa elokuvasta, vaikka olisit nähnyt sen kauan sitten. Show on hauska ja sydämellinen, ja Bryan Adamsin tekemät kappaleet vievät takaisin 90-luvulle! Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: suositellaan yli 13-vuotiaille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin.
  • Kesto: 2 tuntia 35 minuuttia
  • Esityspaikka: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street

Pretty Woman The Musical Broadway-liput - Shoppailemassa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja