Pennsylvania-hotelli New Yorkissa

Pennsylvania Hotel New Yorkissa

Hotelli Pennsylvania on hyvä hotelli jos haluat olla keskellä New Yorkin vilskettä ja vilinää. Huoneet ovat kelvollisia ja siistit, mutta hotellin sijainti on se mikä antaa tälle paikalle loistavan hinta-laatusuhteen. Hotellin aulassa istuu aina paljon ihmisiä mikä lisää sen ilmapiiriä.

Palvelu ja sen nopeus

Pennsylvania hotellin henkilökuntaa puhuu eri kieliä ja auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä. Henkilökunta ymmärtää, että haluat hyödyntää aikasi New Yorkissa parhaalla mahdollisella tavalla ja tekee kaikkensa auttaakseen sinua tässä. Uloskirjautuessa voit käyttää express-palvelua ja jättää matkatavarasi säilöön.

Pennsylvania Hotel New Yorkissa - huone Pennsylvania Hotel New Yorkissa - aula

Yksinkertaiset mutta siistit huoneet

Pennsylvania-hotellin huoneet ovat erittäin siistit. Sisustus on yksinkertainen, mutta ei haittaa jos aiot kuitenkin viettää suurimman osan ajastasi kaupungilla. Sängyt ovat tukevat, mutta mukavat ja kylpyhuone pieni, mutta siisti. Sijainnista johtuen kuulet varmasti melua kaupungilta, mutta tämän ei pitäisi olla liian häiritsevää öisin.

Palvelut

Kaikissa huoneissa on TV, silitysrauta ja lauta sekä hiustenkuivaaja. Aulassa on lehtikioski joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Alakerrassa voi säilöä matkatavarat ja vastaanottaa lähetyksiä jos olet tilannut jotain. Alakerrassa sijaitsee Lindy’s restaurant jossa voi syödä pikku purtavaa.

Sijainti ja miten löytää hotellille

Pennsylvania-hotelli sijaitsee midtown Manhattanilla 7th Avenuella. Kaikki kuuluisat nähtävyydet löytyvät lähistöltä joten sijainti on loistava. Empire State Building on kulman takana, Macy’s –tavaratalo on 50 metrin päässä ja hotellia vastapäätä sijaitsee Madison Square Garden. Siellä pelaa muun muassa New York Knicks ja Rangers.

Hotellille pääse helposti Penn-asemalta joko junalla tai metrolla tai bussilla, sillä Port Authority –terminaali on vain muutaman korttelin päässä.

Varaa tästä huone Pennsylvania-hotellista Hotels.com-sivuston kautta
Varaa tästä huone Pennsylvania-hotellista Booking.com-sivuston kautta

Pennsylvania Hotel New Yorkissa - sisustus Pennsylvania Hotel New Yorkissa - respa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja