New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown

New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown

New Yorkin yöelämä tarjoaa paljon vaihtoehtoja ikimuistoiseen illanviettoon sekä Uptownissa että Downtownissa. Jotkut haluavat rentoutua loungessa illallisen jälkeen, kun taas toiset haluavat tanssia läpi yön klubilla. Kaikki on mahdollista, mutta minne sinun tulisi mennä? Olen koonnut alle listan kivoista baareista ja loungeista.

Contents

Uptownin alue

Ascent Lounge

Ascent Lounge on kaunis lounge, mutta se ei ole paikka jonne mennä tanssimaan. Lounge on erittäin eksklusiivinen ja sijaitsee Time Warner Centerin neljännessä kerroksessa. Baarissa on mukavat sohvat, hyvä ilmapiiri ja paljon romanttisia nurkkauksia. Ikkunoista avautuu näkymä Central Parkiin.
Pukukoodi: business casual

Empire Rooftop

Empire Rooftop on Empire-hotellin kattoterassibaari. Kävele sisään Empire-hotellin aulaan ja mene hissillä ylimpään kerrokseen. Klubin kaunis ulkoalue sopii hengailuun ja tanssimiseen. Voit myös rentoutua sisällä mukavilla sohvilla.
Pukukoodi: business casual

New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown Ascent Lounge

Downtown

The Roof – PUBLIC Hotel

Tähän New Yorkin kattoterassibaariin pääsee hissillä, joka löytyy PUBLIC-hotellin aulan näyttävien rullaportaiden takaa. The Roofista avautuu kaunis näkymä ympärillä olevista naapurustoista. Baarissa on sekä sisä- että ulkotilat, joten voit nauttia drinkistä ja DJ_n soittamasta musiikista säällä kuin säällä.

The DL

The DL saa nimensä sijainnistaan. Se löytyy Delancey ja Ludlow Streetin kulmasta Lower East Sidella. Tämä hotspot koostuu useammasta kerroksesta, jotka sisältävät muun muassa loungen ja ravintolan. The DL sopii hyvin myös koko illan ja yön paikaksi: syö ensin illallista tunnelmallisessa Dinner on Ludlow -ravintolassa ja suuntaa sitten drinkeille kattoterassibaariin, josta avautuu upea näköala Downtown Manhattanille.

Beauty & Essex

Speakeasy eli salakapakka Beauty & Essexin sisäänkäynti on piilotettu vanhan panttilainaamon takaosaan. Älä anna tämän pölyisen sisäänkäynnin hämätä sinua, vaan kävele puodin perälle ja seuraavasta ovesta sisään. Sen takaa löytyy tila, joka on tehty täysin toisenlaisesta puusta: glitteristä ja glamourista! Beauty & Essexissä voit nauttia järkevään hintaan valmiin menuun tai à la carte -illallisen, josta löytyy myös vegaaneja ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Se soveltuu myös cocktail-paikaksi, joten voit viettää täällä mukavan illan ulkona New Yorkissa. Jos haluat käydä kaupungin muissa salakapakoissa, lähde tälle Speakeasy-kierrokselle New Yorkissa.

Ericin vinkki: Jos haluaisit jotain huikeaa tekemistä illalla New Yorkissa, helikopterilento illalla saattaa olla juuri sinua varten. Näet kaikki pimeässä säihkyvät valot ja Brooklynin silla, Vapaudenpatsaan ja Times Squaren kaltaiset maamerkit.

New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown Beauty Essex

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja