New Yorkin yöelämä: Midtown

New Yorkin yöelämä Midtown

New Yorkin yöelämä Midtownissa tarjoaa laajan valikoiman baareja ja klubeja. Sinulle löytyy varmasti mieleisesi illanviettopaikka, pidit sitten kattoterasseista tai urheilubaareista. Muista ottaa passi mukaan matkaan!

Contents

230 Fifth

Mainio klubi, erityisesti kesällä. Täällä voit istua kattoterassilla ihaillen huikean hienoa näkymää Empire State Buildingille. Klubi aukeaa kello 16.00, mikä tekee siitä myös kivan paikan iltapäivädrinkeille. Perjantaisin ja lauantaisin voi olla vaikeampi päästä sisään, joten pukeudu hyvin ja jätä lenkkarit kotiin. Viikonloppuisin pääasiassa tarjoillaan pulloja pöytiin, mutta sinulla voi olla mahdollisuus istua alas myös viikolla.

New Yorkin yoelama Midtown - 230 Fifth New Yorkin yoelama Midtown - Cantina Rooftop

Cantina Rooftop

Cantina Rooftop ei tarjoa vain herkullista meksikolaisruokaa ja juomia, vaan voit myös syödä tai nauttia drinkeistä kattoterassilla. Paikka on avoinna vuoden ympäri avattavan katon ja lämmityksen ansiosta. Tunnelma on menevä, ja live-DJ soittaa joka ilta hyviä biisejä. Pöytävarauksia suositellaan.

Royalton Hotel Park Avenuella

Kiva kaksikerroksinen klubi (lounge) Royalton Hotellin kattoterassilla (tunnettiin aiemmin nimellä Gansevoort Hotel), jossa voi myös tanssia. Uima-allas sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Riippuen illasta ja kävijämäärästä molemmat kerrokset eivät ole aina auki.

Karaokea Koreatownissa

“K-Town”, kuten useimmat paikalliset sitä kutsuvat, on eläväinen kaupunginosa, joka koostuu vain muutamasta kadusta Fifth ja Sixth Avenuen välissä Midtown Manhattanilla. Pienestä koostaan huolimatta alueelta löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja. Korealainen BBQ on suurta herkkua, joten aloita illanvietto ensin illallisella. Lähde sen jälkeen laulamaan karaokea, sillä kyseessähän on Koreatown! Useimmat karaokebaarit sijaitsevat rakennusten ylemmissä kerroksissa, ja jotkut ovat varsin piilossa. Voit hankkia yksityisen karaokehuoneen vain sinulle ja ystävällesi tai suuremmalle ryhmälle. Hyvä meininki on taattu!

Mercury Bar

Tästä sporttibaarista ei turisteja löydy. Sunnuntaisin paikalliset newyorkilaiset seuraavat amerikkalaista jalkapalloa tai pesäpalloa. Baari on pieni, mutta täältä löytyy paljon televisioruutuja. Istu alas nauttimaan penkkiurheilusta oluen ja naposteltavan kera. Baariin ei ole pukukoodia.

Mercury Bar New Yorkissa Uima-allas Royalton Hotel - New York Midtown yöelämä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja