New York Wheel

New York Wheel

New York Wheel on valtava maailmanpyörä Staten Islandilla St. Georgen rannassa. Se on osa laajempaa projektia, jonka tarkoituksena on nostaa Staten Island esille. Maailmanpyörän suunniteltiin avautuvan yleisölle keväällä 2018. Maailmanpyörä on läntisen pallonpuoliskon korkein näköalapyörä, ja tarjoaa mahtavat näkymät Manhattanille, New Yorkin satamaan ja Atlantille.

Valitettavasti New York Wheel -projekti on peruutettu. Voit kuitenkin vierailla vieressä sijaitsevassa Empire Outletsissa.

38-minuutin ikimuistoinen ajelu

38-minuutin kestoinen ajelu New York Wheelissä on todella vaikuttava. Halusitpa nähdä kaupungin keskellä päivää tai romanttisessa yövalaistuksessa ajelu jää taatusti mieleen. New York Wheel on auki 7 päivää viikossa kello 10.00-24.00 ja erikoistapauksissa jopa kello 02.00 asti. Tämä tarkoittaa, että 30 000 ihmistä pääsee nauttimaan New York Wheelistä yhden päivän aikana.

New York Wheel vastaan London Eye

Idea New York Wheeliin on saatu London Eyesta, mutta New York ei olisi New York jolleivät he olisi tehneet tästä hiukan isompaa.. Verrataanpa: New York Wheel on 192 metriä korkea kun London Eye on ”vain” 135 metriä. New Yorkin versiossa on 36 vaunua tai kapselia, joihin jokaiseen mahtuu 40 matkustajaa. Lontoon versiossa on 32 vaunua, joihin mahtuu enintään 25 ihmistä per vaunu.

Sijainti ja paikka

Kun vierailet St. Georgen rannalla, mikään ei estä hauskanpidon jatkumista New York Wheelin jälkeen. Käy terminaali-rakennuksessa, joka on Wheelin vieressä. Täällä järjestetään opetuksellisia ja digitaalisia näyttelyitä New York Cityn historiasta ja vaihtoehtoisesta energiasta. Oletko enemmän fashion-fani? Mikä onnenpotku! Yhdessä Wheelin kanssa rakennetaan Empire Outlet: New Yorkin ensimmäinen designer-outlet. Iltaisin New York Wheel esittää harbor lights –valoshow’n. Pelkästään LED-lamppuihin investoitiin 8 miljoonaa dollaria, joten voit odottaa show’n olevan henkeäsalpaava.

Käytännön tietoa

  • Sisäänpääsymaksu: 30 dollaria
  • Saavutettavuus: 20 minuutia kestävä Staten Island Ferry Lower Manhattanilta (ilmainen)
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja