New York – Niagaran putoukset: päivämatka yksityislentokoneella

Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella

Tällä päivämatkalla New Yorkista Niagaran putouksille yksityiskoneella pääsee nauttimaan kaikista mahdollisista mukavuuksista. Niagaran putoukset sijaitsevat suhteellisen lähellä New Yorkia. Varaa tämä matka, jos haluat matkustaa Niagran putouksille järjestetyn kierroksen avulla. Matka järjestetään toukokuusta lokakuuhun. Matka alkaa kello 05.45 Times Squarelta, jossa ylellinen bussi odottaa ja vie teidät Long Islandin lentokentälle tunnissa. Lento lähtee MacArthur-lentokentältä. Bussi jättää teidät aivan lentokoneen eteen, ja säästytte kaikilta pitkiltä tulli- ja turvatarkastuksilta. Lentokoneeseen mahtuu korkeintaan 30 ihmistä, ja lennätte sujuvasti yksityisellä lennolla New Yorkin osavaltion yli.

Valitettavasti tämä päivämatka ei ole enää saatavilla. 

Tällä hetkellä tämä on ainoa päivämatka New Yorkista Niagaran putouksille lentokoneella. Vaihtoehtoisesti voit lähteä bussilla 2 päivän matkalle New Yorkista Niagaran putouksille.

Contents

New Yorkista Niagaran putousten lentokentälle

Lennon aikana henkilökunta tarjoilee sinulle aidon newyorkilaisen aamiaisen. Saatat myös päästä kurkistamaan ohjaamoon, jossa voi vaihtaa muutaman sanan kapteenien kanssa ja ottaa valokuvia. Kapteenit pyytävät myös lupaa lentää putousten yli. Jos sinua onnistaa, näet putoukset ilmasta käsin ennen Niagaran putousten lentokentälle laskeutumista. Astuttuasi ulos koneesta sinua odottaa bussi, joka ajaa noin 15 minuutissa lopulliseen määränpäähän: Niagaran putouksille.

Ericin vinkki: “Käy vessassa ennen bussin lähtöä Times Squarella. Bussissa ei ole vessaa ja lentokoneen vessa on erittäin pieni, eikä täten kovin mukava.”

Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - yksityislentokone Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - ohjaamo

Niagaran putousten Yhdysvaltojen vai Kanadan puoli?

Jos valitset tämän opastetun matkan, sinun pitää valita vierailetko Niagaran putousten Yhdysvaltojen vai Kanadan puolella. Jos valitset Yhdysvaltojen puolen, sinulle jää enemmän aikaa paikan päällä, koska sinun ei tarvitse mennä Kanadan tullin läpi. Kanadan puolelta on paremmat näkymät putouksille, joten itse valitsisin tämän puolen. Ennen bussista poistumista saat kuponkeja kaikkiin matkaan sisältyviin kierroksiin ja nähtävyyksiin. Voit tutustua alueeseen omin päin, sillä tällä matkalla ei ole opasta. Jos osallistut mielummin täysin opastetulle kierrokselle, katso muut päivämatkat New Yorkista Niagaran putouksille.

Kanadan puolella sinulla on 4–5 tuntia aikaa nähdä kaikki mahdollinen. Jos et halua kiirehtiä liikaa, suosittelen valitsemaan 2–3 kierrosta tai nähtävyyttä, mutta ei kaikkia neljää. Suosittelen ehdottomasti Hornblower Niagara -risteilyä ja Journey Behind the Falls -kierrosta. Jos aikaa jää harkitsisin Niagara’s Fury ja White Water Walk -kierroksia.

Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - nakymat koneesta

Yhdysvaltojen puolella aikaa on tunti enemmän, joten voit kiertää läpi kaikki neljä nähtävyyttä ja kierrosta. Tämän puolen kohteet ovat: Maid of the Mist -risteily, Aquarium of Niagara, Cave of the Winds ja Niagara Adventure -teatteri. (Hornblower Niagara -risteily ja Maid of the Mist ovat sama risteily, mutta ne lähtevät eri puolilta.)

Ihasteltuasi putouksia tarpeeksi bussi noutaa sinut takaisin lentokentälle. Lennät takaisin New Yorkiin ja matkaat bussilla Manhattanille, jonne saavut noin kello 20.00, samaan paikkaan, josta lähditte Times Squarella.

Ericin vinkki: “On mahdollista osallistua myös toiselle New York – Niagaran putoukset päivämatkalle lentokoneella. Suurin ero näiden päivämatkojen välillä on, että päivämatka yksityiskoneella on hiukan ylellisempi kuin toinen matka. Lennät pienellä koneella, jonka aikana tarjoillaan aito newyorkilainen aamiainen. Sinun ei tarvitse mennä tullin läpi ja lentokenttä, jolle laskeudutte, on lähellä putouksia. Toinen päivämatka ei ole yhtä ylellinen, mutta koko kierros tehdään oppaan kanssa, myös vierailu putouksille.”

Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - risteily putouksilla Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - turisteja

Käytännön tietoa

  • Lähtöpaikka: New York Marriott Marquis
  • Lähtöaika: kello 6.00
  • Kesto: 14 tuntia (suurinpiirtein), palaatte takaisin kello 20.00 alkuperäiseen lähtöpaikkaan
  • Tämä päivämatka on kausiluonteinen

Huom: Kaikilta matkustajilta vaaditaan asianmukaiset matkustusasiakirjat Kanadaan saapuessa. Onko sinulla Iso-Britannian passi? Siinä tapauksessa matkustuslupaa ei tarvitse hakea. Koska laskeudut Amerikan puolelle rajaa, josta bussi vie sinut rajan yli Kanadan puolelle, et tarvitse eTA-matkustuslupaa Kanadaan. Varauksen yhteydessä kaikkien matkustajien täytyy antaa passissa olevat nimet, passin numerot ja viimeinen voimassaolopäivä, syntymäpäivä sekä yhteystiedot New Yorkin hotelliin Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisen, TSA:n (The Transportation Security Administration), säännöksistä johtuen.

Niagaran putoukset päivämatka yksityiskoneella - Kanada

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja