New York, New York Broadway-liput

New York, New York Broadway-liput

Hanki New York, New York Broadway -liput helposti ennen New Yorkiin lähtöä. Osta teatteriliput netistä, jotta säästät aikaa ja rahaa. Tämä oodi New Yorkille vie sinut takaisin vuoteen 1946, jolloin jokainen taiteilija tavoitteli menestystä. Niin myös New Yorkin Jimmy Doyle ja Philadephian bussista juuri saapunut Francine Evans. Onnistuvatko he? Lähde St. James -teatteriin katsomaan tämä rakkauskirje New Yorkille.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

“If you can make it in New York…”

On vuosi 1946, sota on ohi, ja New Yorkissa on suuri joukko taiteilijoita, joilla kaikilla on sama unelma: tulla kuuluisaksi. Heidän joukossaan on Jimmy Doyle, syntyperäinen newyorkilainen. Kuten kaikki muutkin taiteilijat, Jimmy on etsimässä musiikkia, rahaa ja rakkautta. Tilanne ei näytä valoisalta, kunnes hän tapaa Francine Evansin, Philadelphiasta kotoisin olevan lahjakkaan nuoren laulajan, jonka kohtalona on tähteys. Jos he pärjäävät New Yorkissa, he pärjäävät missä tahansa.

New York, New York Broadway-liput - Rakkaustarina New York, New York Broadway-liput - Näyttelijät

“Be a part of it, New York, New York”

New York, New York on kunnianosoitus tälle poikkeukselliselle kaupungille. Alkuperäisen tarinan on kirjoittanut David Thompson ja lisää sanoituksia on tehnyt Lin-Manuel Miranda, joka on kirjoittanut muun muassa menestysmusikaali Hamiltonin. Anna kaupungin, joka ei koskaan nuku, viedä sinut mennessään musikaaliklassikoillaan ja uusilla lauluilla.

Miten ostan New York, New York Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut New York, New York Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

New York, New York Broadway-liput - Esitys New York, New York Broadway-liput - Lavasteet

Ericin vinkki: “Tämä musikaali on jo yksistään lavastuksen ansiosta näkemisen arvoinen. Näyttämö on koristeltu kauniisti ja vaihtuu kohtauksesta toiseen. Yhtenä hetkenä olet Grand Central Stationilla ja seuraavaksi taustalla siintää Empire State Building. Esityksen aikana saattaa jopa sataa vettä ja lunta.”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: noin 2 tuntia 45 minuuttia
 • Esityspaikka: St. James Theatre, 246 West 44 Street
 • Esteettömyys:      
 • Katso tästä St. James -teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja