Motown: the Musical Broadway-liput

Motown-musikaali Broadwaylla New York

Motown: the Musical Broadway-liput on helppo ostaa ennen matkaasi New Yorkiin. Tämä jukebox-musikaali on täynnä kaikkien meidän tuntemia hittikappaleita. ‘Ain’t no mountain high enough, ain’t no valley low enough…’ Tekeekö mieli laulaa mukana? Siinä tapauksessa kannattaa lähteä katsomaan tätä musikaalia, sillä sen aikana kuullaan 65 vastaavanlaista hittiä. Nederlander Theaterissa esitettävä Motown-musikaali kertoo Berry Gordyn, Motown Recordsin ja samannimisen musiikkilajin perustajan tarinan. Hän on myös taustavaikuttaja esimerkiksi Michael Jacksonin, Diana Rossin ja monen muun musiikkiuran takana. Musikaali on myös klassinen tarina siitä mitä tapahtuu, kun ”American Dream” toteutuu.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista 

Berry Gordyn ”American Dream”

“Tämä alkoi yhden miehen tarinana…..josta tuli kaikkien musiikkia…..ja nyt Broadway-musikaali”. Tämä on Motown-musikaalin iskulause. Musikaalin nähtyä ymmärtää, että se todella pitää paikkansa. Berry Gordy itse on luonut Motown-musikaalin ja sen aikana käydään läpi hänen myrskyisää elämäänsä 1960-luvulla. Musikaalin aikana käy selväksi, että ilmiömäinen tuottaja ja levy-yhtiön omistaja pääsi pitkälle. Tämä on todella ryysyistä rikkauksiin tarina kunnianhimoisesta, afro-amerikkalaisesta detroitilaisesta koulunkeskeyttäjästä, joka aloittaa uransa ammattilaisnyrkkeilijänä ja taistelee sen jälkeen tiensä musiikkialan huipulle.

Motown-musikali New Yorkissa Motown-musikaali New York City

Tyypillistä Motown-musiikkia

Motown-hittien avulla musikaali on todellinen energiapakkaus. Musikaali on inspiroiva, sähköinen ja todellinen 66 hitin nostalgiajuhla. Kappaleet kuten ”My Girl” ja ”I Heard it Through the Grapevine” vievät katsojat jännittävälle matkalle. Huomaat miten paljon paremmalta kappaleet kuulostavat livenä esitettyinä eikä cd-soittimella soitettuina. Kappaleet esitetään tietenkin tanssin kera. Yleisöllä on täysi työ pysytellä paikoillaan, mutta lavakoreografia on paljon elegantimpaa.

Motown Broadway NYC Motown -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Miten ostan Motown: the Musical Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected].

Tietoa esityksestä

  • Musikaalia ei suositella alle 12-vuotiaille
  • Kesto: noin 2 tuntia 45 minuuttia
  • Sijainti: The Nederlander Theater, 208 West 41st Street

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja