Meatpacking District: Klubit

Meatpacking District Clubs New York

Meatpacking Districtin klubit ovat ne paikat New Yorkissa, joihin tullaan näyttäytymään. Kaupunginosa on ekslusiivista ja kaupungin kuuminta aluetta. Tässä muutama hyvä paikka, jotka kannattaa tsekata:

Contents

Meatpacking Districtin klubit ja baarit

Tämä trio on osa Standard Hotellia ja tarjoaa täydellisen illan, paljon vaihtelua ilman pitkiä välimatkoja. Se on kuin Meatpacking Districtin pyhä kolminaisuus.

Haluatko syödä Standardissa? Paikalle kannattaa mennä ajoissa varaamaan pöytä. Yleensä sitä joutuu odottamaan jonkin verran ja mikään ei ole parempi paikka kuin Biergarten odottaessa. Lisäetu on, että Biergarten on aika rauhallinen illallisaikaan. Myöhemmin illalla joudut odottamaan ainakin 20 minuuttia.

Biergarten

Biergarten on, kuten nimestä saattaa päätellä, saksalainen olutravintola, jossa istutaan pitkien piknikpöytien ääressä. Jos olut ei maistu, ei hätää, siellä tarjoilla myös muita juomia. Ole ajoissa, sillä paikka on suosittu illan aloittamiseen. Asiakaskunta on sekalaista: trendikkäät ja turistit sekaisin. Ovimiehet tsekkaavat varmasti miten sinä ja seurueesi olette pukeutuneet, mutta jos määränpäänä on Standard ja/tai Le Bain, ei vaatteista tuskin tule sanomista.

Meatpacking District Klubit - Biergarten

The Standard Grill

The Standard Grill on hyvä vaihtoehto ruokapaikaksi. Ruoka on hyvää ja ravintola sopii erityisesti treffeille tai kun merkkipäivän juhlistamiseksi. Annoskoot ovat amerikkalaiset. Kokonaisesta paistetusta kanasta kahdelle riittää helposti kolmelle. Ellet sitten ole jo tottunut amerikkalaisiin annoksiin! Sen takia onkin valitettavaa, että he newyorkilaisille epätyypillisesti eivät pidä siitä, että annoksia jaetaan ruokailijoiden kesken.

Le Bain

Biergartenin ja Standardin jälkeen vuorossa on Le Bain. Valmistaudu, että portsarit (newyorkilaisittain door bitches) saattavat olla tiukkoja. Se on totta, että he eväävät toisilta sisäänpääsyn, mutta klubiin sisällepääsy ei ole mitenkään mahdotonta. Pukeudu tyylikkäästi, älä tule suuressa ryhmässä tai sellaisessa ryhmässä, jossa on enemmän miehiä kuin naisia. Jonotusaika lauantai-iltana ennen keskiyötä on noin 15 minuuttia.

Sisäänpäästyäsi suuntaa hissillä ylös klubiin. Se on New Yorkin standardeissa todella iso, mutta suomalaisittain keskikokoinen. Le Bainin paras etu on, että siellä oikeasti tanssitaan, mikä on myös uniikkia New Yorkissa, sillä yleensä ihmiset mieluummin juttelevat drinkki kädessä. Drinkin ostaminen baarista ei ole hankalaa. Baari on ikkunan edessä ja tarjoaa todella upeat näkymät kaupunkiin.

Jos sää vaan sallii, käy ehdottomasti myös kattoterassilla, josta klubi on kuuluisa. Siellä on pieni baari ja jopa pieni ständi, jossa myydään crepsejä (ranskalaisia lettuja), jos niitä tekee mieli kello 01.00. Kylmällä säällä kannattaa siis pitää takki päällä, eikä jättää sitä heti narikkaan.

Meatpacking District: Klubit - Le Bain

Plunge Rooftop Bar + Lounge

Gansevoort-hotellin Plunge Rooftop Bar ei ole varsinainen tanssiklubi, mutta siellä on todella hyvä tunnelma. Klubi on Gansevoort-hotellin katolla ja siellä on myös uima-allas sekä hulppeat näkymät New Yorkiin ja New Jerseyyn. Paikka sopii jopa vain kiertelyyn, sillä kattoterassi on jo itsessään kokemus.

Pukukoodi on “dressy casual”, joka tarkoittaa siistejä vaatteita, joten mieti tarkkaan millaiset kengät laitat jalkaan. Pukukoodi sopii paikan eksklusiiviseen tunnelmaan. Keskellä viikkoa voit varmasti istahtaa sohville pelkästään 15$ drinkki tai 10$ olut kädessä, mutta viikonloppuna pitää sinun ostaa pullo väkeviä juomia, jotta pääset istumaan sohvalle. Pullon pitää maksaa vähintään 250$ (plus verot ja tippi), eikä sitä saa jakaa kuin korkeintaan neljä ihmistä. Sisäänpääsy on aina ilmaista.

Sen lisäksi, että käytät vähemmän rahaa hauskaan klubi-iltaan on keskellä viikkoa myös helpompi päästä sisään ilman pitkiä jonoja. Haluatko silti lähteä klubiin viikonloppuna? Yritä tulla paikan päälle ennen 23.00, jotta pääset helpommalla eikä sinun tarvitse jonottaa. Ja ota aina passi mukaan!

TAO Downtown

Läheltä löydät TAO Downtownin, ylellisen ravintolan ja klubin. Se koostuu useasta alueesta, jossa voit syödä, juoda ja juhlia. Ravintolan keskipiste on valtava, jumalatar Quan Yinia kuvaava patsas, joka sijaitsee koikarppilammen yläpuolella. Patsas muuttuu usein, kun siihen heijastuvien valojen väri vaihtuu. TAOssa soitetaan musiikkia todella lujaa, joten tänne ei kannata tulla romanttiselle illalliselle. Varaudu isoon laskuun ja hauskaan iltaan! Täällä sinulla on myös mahdollisuus bongata jopa julkkis.

Meatpacking District Klubit - TAO Downtown

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja