Mean Girls Broadway-liput

Mean Girls Broadway-liput

Säästä Mean Girls Broadway-lipuissa hankkimalla ne ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen netistä on helppoa ja turvallista, ja se säästää sinulta aikaa ja rahaa. Mean Girls tekee paluun! Saatat muistaa nämä ilkeät tytöt vuoden 2004 suositusta elokuvasta ja nyt he ovat takaisin valmiina valloittamaan Broadwayn. Suuntaa August Wilson -teatteriin katsomaan tätä hauskaa musikaalia teinityttöjen valtasuhdekamppailuista.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Taistelu suosiosta

Mean Girls kertoo Cady Heronista, joka muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin 12 Afrikassa vietetyn vuoden jälkeen. Hänen palattuaan takaisin kouluun Illinoisiin entinen elämä Afrikan savannilla ei vaikutakaan enää niin vaikealta. Käynnissä on valtava kilpailu suosiosta, jossa The Plastics on sosiaalisten tikkaiden huipulla hurmaavan mutta ilkeän Reginan johdolla. Cady joutuu tappeluun Reginan kanssa, mutta pian selviää, että häntä ei syrjäytetäkään niin helpolla kruununhaltijan paikalta…Mean Girlsin käsikirjoittaja on Tina Fey, jonka käsialaa on myös samanniminen elokuva ja joka tunnetaan myös hänen roolistaan muun muassa Saturday Night Livessä.

Mean Girls Broadway-liput - Tytöt Mean Girls Broadway-liput - Romanssi

Miten voit ostaa Mean Girls -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Mean Girls -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Mean Girls Broadway-liput - Lounaalla Mean Girls Broadway-liput - Ostarilla

Ericin vinkki: Jos olet nähnyt elokuvan ja pidit siitä, tämä musikaali on sinua varten. Musikaali on päivitetty sosiaalisen median aikaan, mutta pilkkakirja burn book on edelleen olemassa. Tällä musikaalilla on oma erityinen fanikuntansa…. jotta tiedät mitä odottaa katsojilta. Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

COVID-19-säännökset

Rokotustodistusta ei tarvita Broadway-esitykseen. Kasvomaskin käyttö teatterissa on vapaaehtoista. Rajoitettu määrä lippuja saatavilla.

Tietoa esityksestä

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: Noin 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: August Wilson Theatre, 245 West 52nd Street
 • Katso tästä August Wilson -teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja