Matilda Broadway-liput

Matilda in NYC

Ostat Matilda Broadway-liput helposti verkkokaupasta ennen New Yorkin matkaa. Säästät samalla aikaa ja rahaa. Matilda on vitsikäs koko perheen Broadway-musikaali, joka herättää henkiin Roald Dahlin kuuluisan, samannimisen lastenkirjaan perustuvan tarinan teatterin lavalla. Musiikin on säveltänyt Tim Minchin. Tarina kertoo 5-vuotiaasta Matildasta, varsinaisesta lukutoukasta, jolla on tavanomaista korkeapi älykkyysosamäärä ja erittäin ilkeät vanhemmat puhumattakaan vielä ilkeämmästä opettajasta. Musikaalin viehätys on täysin Matildan ja hänen sisukkuutensa ansiota. Matilda saa heti yleisön sympatiat puolelleen, etkä voi olla hurraamatta hänen ja muiden lasten puolesta. Matilda laulaa “Even if you’re little, you can do a lot, you / Mustn’t let a little thing like, ‘little’ stop you”, ja yleisö haluaa laulaa mukana. Toivot hänen myös voittavan suurimman kiusaajansa, Miss Trunchbullin. Matildaa esitetään Sam S Shubert -teatterissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Herra ja Rouva Wormwood ja Neiti Honey

Matilda on syntynyt perheeseen, joka toivoi saavansa pojan. Hänen vanhempansa, herra ja rouva Wormwood (ammateiltaan käytettyjen autojen myyntimies ja seuratanssija) kutsuvat häntä mielellään eri haukkumanimillä, ja kieltävät Matildaa lukemasta kirjoja. Heidän mielestään Matildan pitäisi katsoa televisiota eikä lukea Dostojevskia. Mutta Matilda rakastaa kirjoja. Niiden ja mielikuvituksensa avulla hän karkaa omaa todellisuuttaan. Tavatessaan Neiti Honeyn Matilda löytää vihdoin oman opettajan. Neiti Honey ei aavista, että myös hän saattaa oppia “pikku” Matildalta yhtä sun toista.

Matilda-Broadway-musikaali-New-Yorkissa 

Miss Trunchbull: mies naisten vaatteissa

Tässä suositussa tarinassa hyvä voittaa pahan. Neiti Trunchbull on tämän tarinan paha, jonka mottona on “Bambinatum est maggitum”, vapaasti käännettynä “lapset ovat lieroja”. Neiti Trunchbull on voittanut aikoinaan vasaranheittokisan, mutta käyttää kaiken tämänhetkisen aikansa koululaisten kiusaamiseen. Hän on vakuuttunut, että Matilda juonii jotakin pahaa.

Broadway-musikaali on mukaeltu samannimisestä Britti-versiosta. Matilda voitti Englannissa seitsemän Olivier-palkintoa. Yllättävää on, että Amerikkalainen versio ei eroa paljoakaan alkuperäisestä. Musikaaliin on jätetty melkein kaikki samat englantilaiset vitsit, jotka löytyvät musikaalin West End -versiosta. Tähän kuuluvat myös miehet pukeutuneina naisten vaatteisiin pilailemassa julkisen koulusysteemin kustannuksella. Silti, Matilda-musikaaali on loistavaa viihdettä ja sopii kaikenikäisille.

Broadway-musikaali Matilda New Yorkissa Matilda-musikaali New Yorkin Broadwaylla

Miten ostan Matilda Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Musikaalia on helpompi seurata, jos olet lukenut Roald Dahlin kirjan, mutta kirjaa lukemattakin pysyy juonessa mukana ja nauraa vitseille. Näyttelijät puhuvat vahvalla britti-korostuksella ja musikaalin nopeatempoisuuden johdosto voi sanoista olla joskus hankala saada selvää. Älä kuitenkaan jätä tätä musikaalia sen takia näkemättä. Matilda on todellakin näkemisen arvoinen, varsinkin lapsinäyttelijöiden lahjakas näytteleminen vakuuttaa ja herkistää yleisön ilta toisensa jälkeen.

Tietoa musikaalista

  • Ei alle 4-vuotiaille
  • Kesto: noin 2 tuntia 40 minuuttia
  • Esityspaikka: Sam S Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja