Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa

Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa vie sinut useille New Yorkissa kuvattujen klassikkoelokuvien kuvauspaikoille. Kierroksella keskitytään Turner-yhtiön klassikkoelokuviin yhteistyössä kahden suuren televisioyhtiön kanssa; Turner Entertainment Companyn ja Warner Brosin. Ne ovat monien klassikkoelokuvien luojia, joiden joukossa ovat mm. King Kong, Ghostbusters ja Breakfast at Tiffany’s.

Varaa Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa tästä

Bussikierros kuvauspaikoilla

Tapaat lähtöpaikassa Times Squarella kokeneen oppaan, joka saattaa olla myös näyttelijä. Siellä nouset bussiin kolme tuntia kestävälle kierrokselle Manhattanin halki. Koska elokuvia ja sarjoja kuvataan joka päivä, niin tunnistat matkan varrella useita elokuvista tuttuja paikkoja. Bussi vie sinut useisiin tunnetuihin kuvauspaikkoihin, ja reitin varrella näet myös ruudulta kohtauksia valmiista elokuvista. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Empire State Building, joka on keskeisessä roolissa klassikkoelokuvassa King Kong. Näet myös torin, jonka tunnistat sekä Manhattan ja You’ve Got Mail -elokuvista. Lisäksi, näet myös metron tuuletuskanavan, joka on Marilyn Monroen kuuluisan hamekohtauksen kuvauspaikka. Tämä kierros on loistava tapa yhdistää rakkaus elokuviin ja Manhattanin nähtävyyksiin tutustuminen!

Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa - Aamiainen Tiffanylla -elokuvan asunto Klassikkoelokuvakierros New Yorkissa - Zabar's

Ericin vinkki: Kierroksen aikana pysähdytte ottamaan valokuvia monista kuvauspaikoista. Yksi näistä on Zabar’s, deli josta saa ruokaa ympäri maailmaa. Jos sinulla on aikaa, kannattaa ostaa paikasta jotain herkullista.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja vaihtaa lippuun bussipysäkillä tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: noin 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Times Square, Midtown Manhattan
  • Lähtöaika: kello 10.30

Varaa klassikkoelokuvakierros New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja