King Kong the Musical Broadway-liput

King Kong the Musical Broadway-liput

Voit hankkia King Kong the Musical Broadway-liput helposti verkosta. Suosittelen hankkimaan teatteriliput ennen New Yorkin matkaa, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa. Lähde Broadway-teatteriin katsomaan tätä esitystä! King Kong -musikaali perustuu kirjaan, joka puolestaan juontaa juurensa samannimisestä elokuvasta. Se kertoo esihistoriallisesta gorilla Kongista, joka kehittää tunnesiteen kidnappaamaansa naiseen.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Valtava gorilla

King Kong -musikaali on moderni versio klassisesta ‘kaunotar ja hirviö’ -tarinasta. Sen käsikirjoitus on Jack Thornen käsialaa, joka on tunnettu Broadway-hitistään Harry Potter and the Cursed Child. Lisäksi musiikin esitykseen on säveltänyt australialainen laulaja-lauluntekijä Eddie Perfect. Tietenkin pääroolissa nähdään jättimäinen gorilla, joka on herätetty henkiin käyttäen infrapunatekniikkaa sekä useita esiintyjiä. Toisin kuin lavalla olevat näyttelijät, Kong ei puhu tai laula, vaikka hän päästääkin joitakin elonmerkkejä muistuttavia ääniä. King Kong on todellinen musikaali lauluineen ja tanssikohtauksineen – tosin sitä voisi paremmin kuvailla spektaakkeliksi!

King Kong the Musical Broadway-liput - King Kong King Kong the Musical Broadway-liput - King Kong ja Ann

Miten voit ostaa King Kong the Musical Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut King Kong -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Erikoistehosteet ovat tässä musikaalissa upeat. Vaikutuksen tekee erityisesti lavalla oleva valtava gorilla. Voin suositella musikaalia myös niille, joiden englannin kielen taito ei ole kovin hyvä. Tarinan tuttuus tekee esityksen seuraamisesta helppoa.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: Suositellaan yli 8-vuotiaille, alle 4-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin.
  • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
  • Esityspaikka: Broadway Theatre, 1681 Broadway
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja