Joulumarkkinat New Yorkissa

Osta liput nyt
Joulumarkkinat New Yorkissa

Joulumarkkinat New Yorkissa ovat hyvin suosittuja, kuten Union Square Christmas Market. Monien unelma on tietenkin olla ainakin kerran jouluna New Yorkissa. Joulukoristeet ja -valot luovat joulutunnelmaa. Suosittelen kaikkia lämpimästi käymään New Yorkissa joulun aikaan. Eikä sinun tarvitse jättää perinteistä joulumarkkinoilla käyntiä, kun olet New Yorkissa! Olen listannut avuksesi kauneimmat joulutorit New Yorkissa.

Contents

Opastettu kierros joulutoreille

Jos haluat käyttää muutaman tunnin tutustuen New Yorkin joulumarkkinoihin oppaan johdolla, suosittelen varaamaan opastetun kävelykierroksen joulutoreille. Pääset kiertelemään New Yorkin joulutoreilla pienen ryhmän kanssa.

Varaa tästä liput joulutorien opastetulle kävelykierrokselle

Columbus Circlen joulumarkkinat

Columbus Circle Holiday Market sijaitsee Central Parkin lounaiskulmassa. Toria ei voi olla huomaamatta, sillä se on niin suuri, että voisit helposti viettää joulumarkkinoilla useamman tunnin. Tämä on erinomainen paikka, jos etsit vielä joitakin joululahjoja. Myytävänä on puutöitä, suklaata, koruja uusilta muotoilijoilta, vaatteita ja koristeita. Eurooppalaisten joulumarkkinoiden tapaan torilla voi syödä piparkakkuja, kuivakakkuja ja bratwurstia. Joulutori järjestetään joka vuosi marraskuusta joulukuuhun.

 • Kausi: 28. marraskuuta – 31. joulukuuta
 • Aukioloajat: ma–la klo 11.00-20.00, su klo 11.00-19.00
 • Sijainti: Columbus Circle, 8th Avenuen ja 59th Streetin kulma

Joulumarkkinat New Yorkissa - Columbus Circle Joulumarkkinat New Yorkissa - Columbus Circlen joulutori

Union Square Holiday Market

Union Squaren joulumarkkinat sijaitsevat Midtownissa, aivan Manhattanin sydämessä. Tunnelma on samanlainen kuin Columbus Circlen joulumarkkinoilla. Kojuja on noin 200, joten näin suuressa määrässä on varmasti jokaiselle jotakin! Voit nauttia lämpimiksesi myös keiton tai kaakaon. Valikoima vaihtelee huiveista, hatuista ja käsineistä saippuoihin, kynttilöihin, taiteeseen ja kodintavaroihin. Jos käy tuuri, voit myös nähdä ja kuulla joululaulujen esittäjiä! Union Square Holiday Market alkaa marraskuun puolivälissä ja päättyy jouluaattona.

 • Kausi: 16. marraskuuta – 24. joulukuuta
 • Aukioloajat: ma–pe klo 11.00-20.00, la klo 10.00-20.00, su klo 11.00-19.00, suljettu kiitospäivänä
 • Sijainti: Union Square 14th Streetillä

Joulumarkkinat New Yorkissa - Union Square Joulumarkkinat New Yorkissa - Union Squaren joulu

Bryant Parkin joulutori

Nimensä ohella Bryant Parkin joulutori poikkeaa hieman muutoinkin tuntemistamme joulumarkkinoista. Perinteisiä kojuja ei ole, vaan 125 putiikkia muistuttavaa kauppaa – tästä nimi “Winter Village”. Tarjonta on erittäin hienoa: koruja, koriste-esineitä, paikallisruokaa ja paljon muuta. Jokaiselle löytyy jotain: nuorille, vanhoille, jopa lemmikeille! Voit herkutella muun muassa pretzeleillä, crepeillä ja churroilla sekä lämpimillä juomilla. Ja jos nämä eivät riitä, voit lähteä myös luistelemaan. Luistinrata on avoinna klo 22.00 asti ja viikonloppuisin jopa keskiyöhön! Holiday Shops at Bryant Park -joulutori alkaa jo lokakuun lopussa ja kestää tammikuun alkuun saakka.

 • Kausi: 27. lokakuuta – 2. tammikuuta
 • Aukioloajat: joka päivä klo 11.00-20.00
 • Sijainti: Bryant Park, 40th ja 42nd Streetin sekä Fifth ja Sixth Avenuen välissä

Joulumarkkinat New Yorkissa - Bryant Park Joulumarkkinat New Yorkissa - Bryant Park Market

Grand Central Terminalin joulumarkkinat

Joka päivä jopa miljoona ihmistä vierailee Grand Central Terminalin sisätiloissa olevilla joulumarkkinoilla. Yli 70 kauppiasta tarjoaa laajan valikoiman tuotteita lähes kuuden viikon ajan joulun tienoilla. Suurin osa niistä sopii erinomaisesti joululahjaksi. Myynnissä on muun muassa vaatteita lapsille ja aikuisille, käsilaukkuja, koruja, hoitotuotteita, leluja ja joulukoristeita. Ruokaa ja juomaa joudut valitettavasti etsimään turhaan. Joulumarkkinoiden sijainti Grand Central Terminalissa on kuitenkin iso etu. Jos ulkona on liian kylmä, pääset hetkessä lämpimään ja kenties tekemään jouluostoksia. Holiday Market alkaa marraskuun puolivälissä ja päättyy jouluaattoon.

 • Kausi: 13. marraskuuta – 24. joulukuuta
 • Aukioloajat: ma–la klo 10.00-19.00, su klo 11.00-18.00, suljettu kiitospäivänä
 • Sijainti: Grand Central Terminal

Joulumarkkinat New Yorkissa - Grand Central Joulumarkkinat New Yorkissa - Koju Grand Centralissa

Haluatko tietää enemmän New Yorkin joulusta? Tilaa tästä uutiskirjeeni ja pysy ajan tasalla!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja