Jersey Boys -liput New Yorkissa

Jersey Boys -liput New Yorkissa

Osta lippusi tästä

Jersey Boys -lippujen ostaminen ennen New Yorkin matkaa on fiksua. Liput on helppo ostaa verkossa ja se säästää sinulta aikaa. Jersey Boys ei ole tavanomainen musikaali. Musikaalin tarina kertoo The Four Seasons -yhtyeestä. The Four Seasons oli suosittu yhtye 1960-luvulla, mutta yhtyeen jäsenten elämäntarinat eivät ole kovin tunnettuja. He olivat kotoisin New Jerseystä, ja heistä tuli maailmankuuluja. Moni yhtye on viime vuosina tehnyt coverin heidän alkuperäisistä Top 10 -hiteistään. Jersey Boysia esitetään World Stages -teatterissa.

Osta Jersey Boys -liput tästä!
Eksklusiivinen: Valitse kassalla "Flex Tickets" -vaihtoehto ja peruuta tai muuta varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen esitystä!

Frankie Valli ja The Four Seasons

The Four Seasonsin tarina on klassinen kertomus siitä, kuinka yhtye nousee tyhjästä kuuluisuuteen (mutta häviää lopulta julkisuudesta). Tarina paljastaa, että puhtoisilta vaikuttavat pojat eivät itse asiassa olekaan niin viattomia. Tämä tekee juonesta vain mielenkiintoisemman. Musikaalin vauhdikkaat kappaleet saavat sinut taputtamaan musiikin mukana. Heille, jotka tuntevat kappaleet, on tämä nostalgiaa parhaimmillaan. Ja he, jotka eivät tunne kappaleita, poistuvat varmasti teatterista niitä hyräillen.

Rock ‘n roll -musikaalin tarina kerrotaan dokumentin tapaan, ja se keskittyy yhtyeen jäseniin: Frankie Valliin, Bob Gaudioon, Tommy DeVitoon ja Nick Massiin. Kaikki neljä ovat vuorollaan kertojana, neljän eri vuodenajan tyyliin (four seasons). Jokainen heistä muistaa tapahtumat hiukan eritavalla. Tästä kehittyy dynaaminen kertomus, jossa on myös jännitteitä.

Jersey Boys -liput New Yorkissa - Kädenpuristus Jersey Boys -liput New Yorkissa - Esiintyminen

Takaisin 60-luvulle

Musikaalin Jersey-aksentti ja pop-art-lavasteet ovat viihdyttäviä. Frankie Valli ja hänen ainutlaatuinen falsetto-äänensä kuitenkin varastavat shown. Ei ihme, että bändin nimeksi tuli lopulta Frankie Valli and the Four Seasons! Aitojen artistien tapaan Jersey Boys ottaa myös kontaktia yleisöön. Välillä tuntuukin siltä kuin lavalla esiintyisi The Four Seasons. Tässä syy Jersey Boys -musikaalin suosioon. Musikaalin juoni on aito ja sen esiintyjät ja bändi kuulostavat todella aidoilta. Yleisö villiintyy heti suosittujen laulujen “Big Girls Don’t Cry” ja “Walk Like a Man” (sekä “Can’t Take My Eyes Off You“) alkaessa soimaan. Jos haluat kokea 1960-luvun rock ‘n roll -aikakauden, lähde Jersey Boys -musikaaliin!

Jersey Boys -liput New Yorkissa - Frankie Valli ja Four Seasons Jersey Boys -liput New Yorkissa - Angels

Miten ostan Jersey Boys -liput New Yorkissa?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Jersey Boys -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Osta Jersey Boys -lippusi tästä!
Ericin vinkki: Tämä ei ole koko perheen musikaali. Musikaalissa kiroillaan paljon, ja siinä nähdään myös muutama väkivaltainen kohtaus. Suosittelisin musikaalia kaikille, jotka kasvoivat The Four Seasons -musiikin parissa (1960-luvun puoliväli). Silti musikaali on todella nautinnollinen kokemus. Vaikka et olisi kasvanut musiikin parissa, tunnet taatusti muutamat kappaleet! 

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Todistus WHO:n hyväksymästä koronarokotussarjasta esitettävä. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee näyttää negatiivinen, 72 tunnin sisällä otettu PCR-testi tai enintään 6 tuntia vanha (antigeeni) pikatesti. Koko seurueen on otettava mukaan henkilöllisyystodistukset.

Tietoa musikaalista

 • Ei sovi välttämättä alle 13-vuotiaille
 • Kesto: noin 2,5 tuntia
 • Esityspaikka: New World Stages, Stage One, 340 West 50th Street
 • New World Stages, Stage One -katsomokartta

Osta Jersey Boys -lippusi tästä

Haluaisitko nähdä toisen esityksen?

 Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

 • ma 15.11.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ke 17.11.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • to 18.11.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • pe 19.11.2021 - 20.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • la 20.11.2021 - 14.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • la 20.11.2021 - 20.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • su 21.11.2021 - 14.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ma 22.11.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ma 29.11.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1
 • ke 01.12.2021 - 19.00 - Jersey Boys - New World Stages / Stage 1

Osta Jersey Boys -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) ma 15.11.2021 19.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja