Jersey Boys -liput New Yorkissa

Jersey Boys -liput New Yorkissa

Jersey Boys -lippujen ostaminen ennen New Yorkin matkaa on fiksua. Liput on helppo ostaa verkossa ja se säästää sinulta aikaa. Jersey Boys ei ole tavanomainen musikaali. Musikaalin tarina kertoo The Four Seasons -yhtyeestä. The Four Seasons oli suosittu yhtye 1960-luvulla, mutta yhtyeen jäsenten elämäntarinat eivät ole kovin tunnettuja. He olivat kotoisin New Jerseystä, ja heistä tuli maailmankuuluja. Moni yhtye on viime vuosina tehnyt coverin heidän alkuperäisistä Top 10 -hiteistään. Jersey Boysia esitetään World Stages -teatterissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

 Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Frankie Valli ja The Four Seasons

The Four Seasonsin tarina on klassinen kertomus siitä, kuinka yhtye nousee tyhjästä kuuluisuuteen (mutta häviää lopulta julkisuudesta). Tarina paljastaa, että puhtoisilta vaikuttavat pojat eivät itse asiassa olekaan niin viattomia. Tämä tekee juonesta vain mielenkiintoisemman. Musikaalin vauhdikkaat kappaleet saavat sinut taputtamaan musiikin mukana. Heille, jotka tuntevat kappaleet, on tämä nostalgiaa parhaimmillaan. Ja he, jotka eivät tunne kappaleita, poistuvat varmasti teatterista niitä hyräillen.

Rock ‘n roll -musikaalin tarina kerrotaan dokumentin tapaan, ja se keskittyy yhtyeen jäseniin: Frankie Valliin, Bob Gaudioon, Tommy DeVitoon ja Nick Massiin. Kaikki neljä ovat vuorollaan kertojana, neljän eri vuodenajan tyyliin (four seasons). Jokainen heistä muistaa tapahtumat hiukan eritavalla. Tästä kehittyy dynaaminen kertomus, jossa on myös jännitteitä.

Jersey Boys -liput New Yorkissa - Kädenpuristus Jersey Boys -liput New Yorkissa - Esiintyminen

Takaisin 60-luvulle

Musikaalin Jersey-aksentti ja pop-art-lavasteet ovat viihdyttäviä. Frankie Valli ja hänen ainutlaatuinen falsetto-äänensä kuitenkin varastavat shown. Ei ihme, että bändin nimeksi tuli lopulta Frankie Valli and the Four Seasons! Aitojen artistien tapaan Jersey Boys ottaa myös kontaktia yleisöön. Välillä tuntuukin siltä kuin lavalla esiintyisi The Four Seasons. Tässä syy Jersey Boys -musikaalin suosioon. Musikaalin juoni on aito ja sen esiintyjät ja bändi kuulostavat todella aidoilta. Yleisö villiintyy heti suosittujen laulujen “Big Girls Don’t Cry” ja “Walk Like a Man” (sekä “Can’t Take My Eyes Off You“) alkaessa soimaan. Jos haluat kokea 1960-luvun rock ‘n roll -aikakauden, lähde Jersey Boys -musikaaliin!

Jersey Boys -liput New Yorkissa - Frankie Valli ja Four Seasons Jersey Boys -liput New Yorkissa - Angels

Miten ostan Jersey Boys -liput New Yorkissa?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Jersey Boys -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Tämä ei ole koko perheen musikaali. Musikaalissa kiroillaan paljon, ja siinä nähdään myös muutama väkivaltainen kohtaus. Suosittelisin musikaalia kaikille, jotka kasvoivat The Four Seasons -musiikin parissa (1960-luvun puoliväli). Silti musikaali on todella nautinnollinen kokemus. Vaikka et olisi kasvanut musiikin parissa, tunnet taatusti muutamat kappaleet! 

Tietoa musikaalista

 • Esitys sopii 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Alle 5-vuotiaita lapsia ei saa tuoda teatteriin.
 • Kesto: noin 2,5 tuntia
 • Esityspaikka: New World Stages, Stage One, 340 West 50th Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä New World Stages, Stage One -katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja