Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa New Yorkissa

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup  kahvilassa New Yorkissa

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa New Yorkissa on täydellinen niihin hetkiin, kun haluat vaihtaa kaupungin vilskeen ja hulinan sadunomaiseen tuokioon. Tämä ihmemaa on täynnä vastaleivottuja pikkuleipiä, kakkua, skonsseja ja erilaisia teelaatuja. Kahviloita on New Yorkissa kolme Upper East Sidella, Upper West Sidella ja Brooklynissa. Tämä on juuri oikea paikka, kun haluat nauttia ihanan iltapäiväteen tai high tean niin kuin newyorkilaiset sanovat.

Contents

Alice’s Tea Cup -kahvilat

Alice’s Tea Cup -kahvilat ovat löytäneet inspiraationsa Liisa Ihmemaassa -sadusta (Alice in Wonderland). Kahvilat ovatkin nimetty kirjan luvuiksi (chapter). Chapter I sijaitsee Upper West Sidella, Chapter II Upper East Sidella ja Brooklynista löytyy noutopiste Alice’s To Go. Kaikki kahvilat on sisustettu eri tavoin, sillä niiden sisustus viittaa tiettyyn kohtaukseen elokuvasta tai kirjan kappaleesta. Ruokalista sen sijaan on melkein sama kaikissa. Kahviloissa tarjoillaan makeita leivonnaisia, mutta myös voileipiä, keittoja, salaatteja sekä ruoka-annoksia. Teevalikoima on laaja ja kerätty ympäri maailmaa. Tee tarjoillaan suloisista pienistä teekannuista.

Liisan iltapäivätee

Alice’s Tea Cup -kahvilassa voi syödä lounasta, mutta iltapäivätee on suositumpi. Voit valita kolmesta eri Alice’s Afternoon Tea -vaihtoehdosta riippuen siitä kuinka monta henkeä teitä on. The Nibble on yhdelle hengelle, The Madhatter eli Hatuntekijä on kahdesta neljään hengelle ja The Jabberwocky eli Pekoraali on isoille ryhmille. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy jokaiselle oma kannu teetä (saat itse valita teelajin), voileivät makusi mukaan, juuri paistettuja skonsseja, ja lajitelmat pikkuleipiä ja kakkuja. Kaikki tarjoillaan kauniilta tarjoiluastioilta. Voileivät ovat tuoreita ja skonssit vielä lämpimiä.

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - Upper West Side NYC Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - lautanen

Varsinkin Upper East ja Upper West Siden äidit ja lastenvahdit suosivat Alice’s Tea Cup -kahviloita. Tämä onkin oiva paikka ottaa lapset mukaan. Kaikki lapset rakastavat kakkuja ja pikkuleipiä. Tämä ei tarkoita, että Alice’s Tea Cup -kahvilat sopisivat vain lapsiperheille. Kahvilat on sisustettu niin, että siellä on teehuone lapsiperheille ja toinen teehuone aikuisille, jossa he voivat istua rauhassa. Alice’s Tea Cup -kahvilat ovatkin loistava paikka nauttia iltapäivätee ystävien, siskojen, äitien tai vaikkapa rakkaiden kanssa.

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - Pikkuleipia Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - leivonnaisia

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa: hauska kokemus

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa ei ole halpa, mutta se on joka tapauksessa hauska kokemus. Voit myös nauttia siellä aamiaisen, brunssin tai lounaan. Mikäli haluaisit varata pöydän iltapäiväteetä varten, niin tee varauksesi vähintään muutama päivä etukäteen. Nämä kahvilat ovat todella suosittuja, minkä takia et todennäköisesti voi vain poiketa niissä milloin tahansa. Löydät Alice’s Tea Cup -kahvilat osoitteista: 102 West 73rd Street (Chapter 1, Upper West Side), 156 East 64th Street (Chapter 2, Upper East Side) ja 43 Hicks Street (To Go, Brooklyn).

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - tiski Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa - teekannu

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja