Ilmaisia elokuvia Bryant Parkissa

Ilmaisia elokuvia Bryant Parkissa

New York on toiminut monen elokuvan kuvauspaikkana. Kesäisin Bryant Parkissa näytetään ilmaisia elokuvia Bryant Park Movie Nights -tapahtuman aikana. Joka maanantai-ilta kesäkuusta elokuuhun näytetään elokuva, jonka voi katsoa nurmikolla istuen. Sopivan istumapaikan voi etsiä kello 17.00 lähtien ja elokuva alkaa auringonlaskun jälkeen eli noin kello 21.00. Elokuva kestää noin 23.30 asti.

Bryant Park Movie Nights on todella suosittu, joten kannattaa paikan päälle tulla ajoissa etsimään istumapaikka. Monet newyorkilaiset ottavat mukaansa viltin, naposteltavaa ja nauttivat piknikin puistossa ennen elokuvan alkamista.

2021 ohjelma

Ilmoitetaan myöhemmin.

Ericin vinkki: Tämä on loistava tapa viettää kesäilta New Yorkissa. Ole ajoissa paikalla, sillä festivaali on erittäin suosittu. Suurin osa ihmisistä saapuu paikalle kello 18.00 – 19.00 välillä. Ota illasta kaikki irti ja tuo mukanasi juotavaa, syömistä sekä tietenkin viltti istumista varten. Elokuvafestivaali on myös oiva tilaisuus keskustella paikallisten kanssa. He ovat aina valmiita juttusille. Kesäyö voi New Yorkissa viiletä nopeasti, joten ota mukaan takki tai neulepusero. Tsekkaa myös Bryant Parkin kuuluisat vessat, ne ovat täynnä tuoreita kukkia!

Ilmaisia elokuvia Bryant Parkissa - elokuvailta

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja