Hevosajelu Central Parkissa

Osta liput nyt
Hevosajelu Central Parkissa

Hevosajelu Central Parkissa vie sinut tutustumaan puistoon hevosvaunujen kyydissä. Vaunuajelu on erittäin mukava ja romanttinen tapa kiertää Central Park. Pääset näkemään siltoja, suihkulähteitä ja patsaita, jotka tekevät puistosta yhden New Yorkin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hevosajelun aikana voit myös kokea palan vanhan ajan New Yorkia, jolloin varakkaat kaupunkilaiset ajelivat hevosvaunuissa kaupungin läpi.

Varaa hevosajelu Central Parkissa tästä

Ajelu hevoskärryllä Central Parkissa

Ajelu hevoskärryllä kestää 15 tai 45 minuuttia. Central Park on liian iso, jotta ehtisit nähdä koko puiston tunnissa. Mutta hevosajelu näyttää ehdottomasti puiston parhaat puolet ja kauneimmat paikat. Kuvittele vaunujen pyörien hiljainen kolina hevosten hölkätessä ja kuskin kertoessa Central Parkin historiasta ja monista nähtävyyksistä. Tiesitkö, että Central Park oli alunperin niin kivinen, että arkkitehtien piti tuoda maata New Jerseystä voidakseen istuttaa puita? Ja että koko Central Park on istutettua lukuun ottamatta isoja kiviä, jotka ovat olleet puistossa jo miljoonia vuosia? Hevosajureilla on usein jopa vuosikymmenten kokemus ja he tuntevat Central Parkin läpikotaisin. Käytä ihmeessä tilaisuutta hyväksesi ja kysele heiltä puistosta. Monet ajurit säilyttävät valokuva-albumeja vaunuissaan ja näyttävät sinulle mielellään miltä Central Park näytti sata vuotta sitten.

Hevosajelu New Yorkin Central Parkissa Hevosajelu Central Parkissa - hevosajelulla

Bongaa julkkiksia Central Parkissa

Hevosajelu ei tarjoa pelkästään historiaa, vaan se on myös oiva oppitunti nähdä mitä paikalliset puistossa tekevät. Saatat nähdä tangotunnin, konsertin, häät tai pesäpallomatsin. Jos oikein onnistaa, saatat bongata julkkiksen lenkillä kuten Snoop Doggin tai Sarah Jessica Parkerin. Voit pysähtyä missä haluat ja katsella tarkemmin ympärillesi tai ottaa valokuvia. Hevosvaunuun mahtuu neljä aikuista. Kaksi lasta lasketaan yhdeksi aikuiseksi, joten voit lähteä myös ajelulle koko perheen kesken. Suunnitteletko romanttista kahdenkeskistä ajelua ja ehkä jopa kosintaa? Hevosajureilla on kokemusta tästäkin ja voit kääntyä heidän puoleensa.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan älypuhelimestasi.

  • Hinta: Alkaen 72€ per vaunu
  • Kesto: 15 tai 45 minuuttia
  • Extra: Enintään 4 aikuista per vaunu. Vaunua ei tarvitse jakaa toisten seurueiden kanssa.

Varaa hevosajelu Central Parkissa tästä

Hevosajelu Central Parkissa New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja