Hello, Dolly! Broadway-liput

Hello Dolly Broadway liput

Osta Hello, Dolly! Broadway-liput ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen hankkiminen etukäteen verkkokaupasta on helppoa ja säästää sinulta aikaa ja rahaa. Tätä kauan odotettua ja uudelleen henkiin herätetty musikaalia esitetään Shubert-teatterissa. Hello Dolly! on uusi versio ylistetystä show’sta, jonka ensimmäinen Broadway-debyytti oli vuonna 1964. Tämän uudistetun Hello, Dolly! -musikaalin ohjauksen ja koreografian takana on kaksi Tony Award -voittajaa. Dolly on ammatiltaan matchmaker, joka on löytänyt täydellisen kumppanin uudelle asiakkaalleen: hänelle itselleen!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Täydellinen pari

Hello, Dolly! -musikaalin tarina sijoittuu 1800-luvun loppuun Yonkersin kaupunkiin New Yorkin osavaltiossa. Rikas ja kärttyinen leski Horace Vandergelder etsii rakkautta ja päättää palkata Dollyn, deittipalvelujen ammattilaisen etsimään hänelle uuden kumppanin. Heidän ensimmäisen tapaamisensa jälkeen Dolly näkee, että itse asiassa hän voisi olla täydellinen pari Horacelle. Hänen haasteenaan on saada Horace tulemaan itse tähän samaan johtopäätökseen. Onnistuuko Dolly valloittamaan tärkeimmän asiakkaansa sydämen?

Miten voit ostaa Hello, Dolly! -liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, minkä jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia eric@newyork.fi

Tietoa esityksestä

  • Alle 4-vuotiaita ei päästetä sisään teatteriin
  • Kesto: 2 tuntia 40 minuuttia
  • Esityspaikka: Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Hello Dolly Broadway liput - Dolly

 

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja