Gulliver’s Gate -miniatyyrimaailma

Gulliver's Gate miniatyyrimaailma

Gulliver’s Gate on miniatyyrimaailma New Yorkissa lähellä Times Squarea. Täältä voit löytää useita maailmoja saman katon alta, mikä on ainutlaatuinen keskellä Manhattania sijaitseva nähtävyys nuorille sekä vanhemmille. Voit verrata sitä Wroxham Miniature Worldsiin tai Legolandiin. Muutaman tunnin sisällä matkustat New Yorkin halki, mutta samalla myös Amerikan muihin osiin, Eurooppaan ja Aasiaan. Lisäksi voit jopa vierailla fantasiamaailmoissa kierroksesi aikana. Kaikki pienet rakennukset ja maisemat ovat ammattilaistiimien luomia ja siksi ne ovat todella realistisia. Gulliver’s Gatessa käytetään myös viimeisintä interaktiivista teknologiaa. E-lippusi ei ole pelkästään sisäänpääsylippusi, vaan saat sillä myös avaimen. Sen avulla voit laittaa kaikenlaisia asioita liikkeelle eri maailmoissa.

Gulliver’s Gate on suljettu. Suosittelen sen sijaan käymään läheisessä Madame Tussauds -museossa.

Contents

Miniatyyrimaailma lähellä Times Squarea

Vaikuttavassa Gulliver’s Gate -miniatyyrimaailmassa on nähtävillä lukemattomia maailmankuuluja rakennuksia kaikkialta maailmasta. Muutaman askeleen ottamalla pääset meren rannalle tai kansainväliselle avaruusasemalle. Kaikki alueet ovat linkitetty yhteen liikenneverkostolla, joka koostuu yli 10 000 autosta, noin 1000 junaa kantavista radoista ja kaikista muista mahdollisista kulkuneuvoista, kuten hevosista tai kuumailmapalloista. Gulliver’s Gate on Yhdysvaltojen suurin miniatyyrimaailma. Se kattaa noin 4500 m2, joten voit helposti viettää useamman tunnin tutustuen miniatyyrimaailmaan, jos haluat nähdä sen kokonaisuudessaan. Jos katsot todella tarkkaan, löydät kaikkialta hauskoja ja yllättäviä yksityiskohtia. Kaikki on rakennettu samassa mittakaavassa, jos ollaan tarkkoja niin 1:87. Hahmot ovat keskimäärin 2 senttimetriä korkeita. Tähän nähtävyyteen on kiva tutustua lasten kanssa, ja paikan päältä löytyy korokkeita ja rappusia, joiden ansiosta jopa pienimmätkin vierailevat pääsevät näkemään jokaisen yksityiskohdan. Oletko koskaan unelmoinut kuolemattomuudesta? Täällä se on mahdollista. Maksua vastaan voit tehdä itsestäsi 3D-hahmon, joka laitetaan osaksi miniatyyrimaailmaa.

Ericin vinkki: Gulliver’s Gate on ainutlaatuinen nähtävyys, mutta se ei ole kuitenkaan verrattavissa kaikkeen siihen, mitä New Yorkissa on nähtävää. Kokonaisuudessaan tällä kokemuksella ei ole paljon tekemistä itse New Yorkin kanssa. Siitä huolimatta New Yorkiin keskittyvä alue on suhteellisen suuri ja kiva nähdä. Voit bongata Times Squaren valaistuine ja toimivine valomainostauluineen!

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat: päivittäin kello 10.00 – 20.00
  • Sijainti: W 44th Street, lähellä Times Squarea

Gullivers Gate Miniature World 911 Memorial

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja