Glee-kierros New Yorkissa

Glee-kierros New Yorkissa

Glee-kierros New Yorkissa on ehdottomasti sinun juttusi, jos olet kovan luokan Glee-fani. Vaikka sarja sijoittuu Illinoisissa sijaitsevaan McKinley High Schooliin, toisella kaudella Uudet tuulet suuntasivat New Yorkiin kuorokilpailuun. Eikä heidän rakkaussuhteensa New Yorkiin suinkaan pääty tähän! Seuraa heidän jalan jälkiään, koe Broadway ja käy teattereissa, joissa moni tähti on debytoinut. Kannattaa harjoitella etukäteen, sillä tulet kiipeämään niitä kuuluisia punaisia portaita ja laulamaan “Empire State of Mind” -kappaletta!

Valitettavasti tämä kierros ei ole enää varattavissa. Varaa vaihtoehtoisesti New Yorkin TV- ja elokuvakierros.

Contents

Don’t Stop Believing!

Pääset laulamaan kuuluisia Glee-kappaleita ensimmäisen Broadway-kierroksen aikana ja jos se ei saa tuottajia vakuuttuneiksi kyvyistäsi, voit yrittää tehdä vaikutuksen heihin vielä kierroksen loppupuolella. Anna vain parastasi laulaen Empire State of Mindia! Ja jos, kuten minä, olet tietoinen siitä ettet siltikään tule pääsemään mukaan showbisnekseen, älä huoli. Olet silti saanut pitää hauskaa ja sinulla on paljon hauskoja tarinoita Gleestä ja Broadwaysta kerrottavaksi ystävillesi.

Gleen luominen

Tiesitkö, että Ryan Murphy (Gleen luoja) kävi kolmen kuukauden ajan salaa Broadway-esityksissä sen sijaan, että olisi käyttänyt perinteisiä näyttelijöiden valintamenetelmiä? Hän halusi jotain uutta ja raikasta ja valitsi rooleihin Matthew Morrisonin (Hairspray), Lea Michelen (Spring Awakening) ja Jenna Ushkowitzin (Kuningas ja minä, 1996). Ohjelmasta tuli jymymenestys ja se houkutteli mukaan tähtiä kuten Idina Menzelin, joka on nyt kuuluisa roolistaan sydämiä kylmäävänä Elsana (ja oli toki myös alkuperäinen Wicked Witch).

Glee-kierroksella pääset kokemaan lempijaksosi uudelleen! Kävelette ympäri The Great White Wayn aluetta innokkaan oppaan johdolla ja laulatte ja tanssitte samalla, kun opitte lisää eri teattereista ja siitä kuinka näyttelijät nousivat kuuluisuuteen. Ehkä paikalla on myös tuottajia, jotka etsivät seuraavaa suurta tähteä, joten kannattaa antaa kaikkensa!

Ericin vinkki: Fiilis Glee-kierroksella on loistava. Oppaat ovat hyviä laulajia ja heillä on paljon tietoa Broadwayn historiasta ja näyttelijöistä. Kierros on loistava tapa aloittaa päivä, jonka voikin sitten päättää johonkin Broadway-musikaaliin New Yorkissa. Ja jos seuraavana päivänä vielä laulattaa, suuntaa Ellen’s Stardust Dineriin!

Käytännön tietoa

Ostettuasi lipun, saat kupongin, joka tulostetaan ja joka toimii lippuna kierrokselle.

Glee-kierros New Yorkissa - Times Square Glee-kierros New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja