Funny Girl Broadway-liput

Funny Girl Broadway-liput

Osta Funny Girl Broadway-liput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkosta on helppoa ja säästää sekä aikaa että rahaa. Lähde August Wilson -teatteriin katsomaan musikaalia Fanny Bricesta. Funny Girl saattaa olla sinulle tuttu Barbra Streisandin tähdittämästä elokuvasta vuodelta 1968.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Klassinen musiikkikomedia

Funny Girl kertoo Lower East Sidella asuvasta Fanny Brice -nimisestä tytöstä, joka haaveilee elämästä näyttämöllä. Kukaan ei uskonut, että hänestä tulisi ikinä tähti, mutta hänestä tuleekin yksi historian rakastetuimmista esiintyjistä. Komedia häikäisee kappaleilla kuten “Don’t Rain on my Parade”, “I am the Greatest Star” ja “People”.

Fanny Bricen tarina

Musikaali sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikaan New Yorkissa. Kun Fanny saa ensimmäisen näytelmäroolinsa, ihmiset hänen ympärillään yrittävät estää häntä näyttelemästä, koska hän ei vastaa tyypillisiä kauneusihanteita. Vaikka esitys menee pieleen, yleisö pitää sitä hulvattomana ja rakastaa Fannyn suoritusta. Kuusi kuukautta myöhemmin hänen unelmansa Ziegfeld Folliesin jäsenyydestä toteutuu. Sitten hän tapaa Nicky Arnsteinin, joka lupaa, että jos hän voittaa paljon rahaa pokerissa, he menevät naimisiin. Lopulta he menevät naimisiin, muuttavat kartanoon ja saavat tyttären, Sadien. Mutta Nickin rakkaus uhkapeleihin aiheuttaa monia ongelmia…

Funny Girl Broadway-liput - Fanny ja Nick Funny Girl Broadway-liput - Kohtaus

Miten ostan Funny Girl Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Funny Girl Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: “Koko esityksen ajan toivot Fannyn parasta. Myös musikaalin lavastus ja puvustus ovat upeita. Funny Girl on hyvin hauska ja tulet varmasti nauramaan!”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 40 minuuttia
 • Sijainti: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä August Wilson -teatterin katsomokartta

Funny Girl Broadway-liput - Esitys Funny Girl Broadway-liput - Tanssimassa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja