Funny Girl Broadway-liput

Osta liput nyt
Funny Girl Broadway-liput

Osta Funny Girl Broadway-liput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkosta on helppoa ja säästää sekä aikaa että rahaa. Lähde August Wilson -teatteriin katsomaan musikaalia Fanny Bricesta. Funny Girl saattaa olla sinulle tuttu Barbra Streisandin tähdittämästä elokuvasta vuodelta 1968.

Osta Funny Girl -liput tästä

Klassinen musiikkikomedia

Funny Girl kertoo Lower East Sidella asuvasta Fanny Brice -nimisestä tytöstä, joka haaveilee elämästä näyttämöllä. Kukaan ei uskonut, että hänestä tulisi ikinä tähti, mutta hänestä tuleekin yksi historian rakastetuimmista esiintyjistä. Komedia häikäisee kappaleilla kuten “Don’t Rain on my Parade”, “I am the Greatest Star” ja “People”.

Fanny Bricen tarina

Musikaali sijoittuu ensimmäisen maailmansodan aikaan New Yorkissa. Kun Fanny saa ensimmäisen näytelmäroolinsa, ihmiset hänen ympärillään yrittävät estää häntä näyttelemästä, koska hän ei vastaa tyypillisiä kauneusihanteita. Vaikka esitys menee pieleen, yleisö pitää sitä hulvattomana ja rakastaa Fannyn suoritusta. Kuusi kuukautta myöhemmin hänen unelmansa Ziegfeld Folliesin jäsenyydestä toteutuu. Sitten hän tapaa Nicky Arnsteinin, joka lupaa, että jos hän voittaa paljon rahaa pokerissa, he menevät naimisiin. Lopulta he menevät naimisiin, muuttavat kartanoon ja saavat tyttären, Sadien. Mutta Nickin rakkaus uhkapeleihin aiheuttaa monia ongelmia…

Funny Girl Broadway-liput - Näyttelijä

COVID-19-säännökset

Rokotustodistusta ei tarvita Broadway-esitykseen. Esityksen aikana on käytettävä kasvomaskia. Rajoitettu määrä lippuja saatavilla.

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 5-vuotiailta.
  • Kesto: Noin 2 tuntia 30 minuuttia
  • Sijainti: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street

Osta Funny Girl -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja