Elf-joulumusikaali liput

Elf-joulumusikaali liput

Osta Elf-joulumusikaaliin liput nettikaupasta ennen New Yorkin matkaa. Joulumusikaalia esitetään Madison Square Gardenin teatterissa. Kannattaa ehdottomasti käydä Elf -joulumusikaalissa, jos olet lasten kanssa New Yorkissa joulukuussa. Musikaalia on esitetty jo muutamana vuotena joulunalusaikaan ja se on loistava mahdollisuus koko perheelle päästä joulutunnelmaan. Tarina kertoo Buddy-joulutontusta, joka on erilainen kuin muut tontut ja päätyy siksi lähtemään New Yorkiin etsiäkseen todellista identiteettiään!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet. Katso yhteenvedosta muut joulushow’t New Yorkissa.

Joulupukin tontut

Elf-joulumusikaali perustuu Joulutarinan amerikkalaiseen versioon ja kertoo yhdestä Joulupukin tontusta, joka auttaa lahjojen paketoinnissa pohjoisnavalla. Tämä tonttu nimeltään Buddy on itse asiassa tavallinen orpopoika, joka on vahingossa ryöminyt Joulupukin säkkiin ja matkustanut sen mukana pohjoisnavalle. Alussa Buddy työskentelee uskoen olevansa tonttu, mutta pituutensa vuoksi hän kuitenkin erottuu pikkuruisista työkavereistaan. Eikä asiaa helpota se, että hän ei ole kovin hyvä paketoimaan lahjoja. Pikku hiljaa Buddyn ja toisten tonttujen erilaisuus saa Buddyn ajattelemaan alkuperäänsä ja lopulta Joulupukki antaa hänen palata takaisin New Yorkiin. Sinne päästyään Buddy alkaa etsimään isäänsä ja varmistaa samalla, että New York saa osansa joulun taiasta.

Elf-joulumusikaali liput - juttutuokioElf-joulumusikaali liput - Joulupukki

Miten voit ostaa Elf-joulumusikaaliliput?

Voit hankkia liput Elf-joulumusikaaliin helposti alla olevan linkin kautta. Se kannattaa tehdä ennen matkaasi New Yorkiin. Se säästää sinulta aikaa ja lisäksi sinun ei tarvitse murehtia siitä, että liput myydään loppuun. Useimmat musikaalit New Yorkissa ovat suosittuja ja ne myydään loppuun nopeasti.

Tietoa musikaalista

  • Esitys sopii kaikenikäisille. Yli 1-vuotiailta lapsilta vaaditaan lippu.
  • Kesto: 2 tuntia 15 minuuttia
  • Paikka: The Theater at Madison Square Garden, 7th Avenue ja 32nd Street
  • Tätä musikaalia esitetään kausiluonteisesti

Elf-joulumusikaali liput - IllallinenElf-joulumusikaali liput - Buddy ja joulupukki

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja