Discovery Times Square

Discovery Times Square

Discovery Times Square (DTS) on entinen suuri näyttelykeskus, joka sijaitsee New York Timesin alakerrassa aivan New Yorkin sydämessä. Discovery Times Squaressa on nähtävillä erilaisia pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä koskien kulttuuria, taidetta, historiaa ja kuuluisia tapahtumia.

Valitettavasti Discovery Times Squarea ei enää ole. Suosittelen sen sijaan käymään läheisessä Madame Tussauds -museossa.

Discovery Times Square

Discovery Times Square on yksi kolmesta Times Squarella sijaitsevasta näyttelykeskuksesta. Kaksi muuta ovat Madame Tussauds ja Ripley’s Believe It or Not. Yli 5000 neliötä näyttelytilaa sisällään pitävä Discovery Times Square avasi ovensa 2009. DTS:ssä on esillä varsinkin sellaisia suuria, vaihtuvia näyttelyitä, jotka saattaisivat olla liian isoja tai kannattamattomia paikallisille, pienemmille museoille.

Kaikkien näyttelyiden on tarkoitus olla useita eri aisteja kutkuttelevia ja opettavaisia kokemuksia: ne pyrkivät liittämään vierailijan osaksi suuria kulttuurisia tarinoita erilaisten teknisten kokeilujen ja pelien avulla. Esimerkkejä viimeisimmistä suosituista näyttelyistä ovat Leonardo Da Vinci’s Workshop, Titanic: The Artifact exhibition, The Art of the Brick (huikeita Lego-rakennelmia!) ja näyttely Harry Potterin kirjoista ja elokuvista.

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja