Come From Away Broadway-liput

Come From Away Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Säästä Come From Away Broadway-lipuissa hankkimalla ne ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkosta on turvallista, helppoa ja säästää sinulta aikaa sekä rahaa! Näe tämä esitys Gerald Schoenfeld Theaterissa. Come From Away kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan kanadalaisesta kaupungista. Syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 38 matkustajakonetta tekivät hätälaskun sinne, sillä ne eivät saaneet lupaa matkustaa Yhdysvaltojen ilmatilaan World Trade Centerissä ja Pentagonissa tapahtuneiden ilmaiskujen vuoksi.

Osta Come from Away -liput tästä
Osta liput nyt, ei palvelumaksua

Yllättäviä vieraita

Muutoin rauhallisen Gander-kaupungin asukkaat Newfoundlandissa toivottavat 6700 odottamatonta vierasta avoimin sylin. Kaupungin väkiluku itse asiassa tuplaantuu! He tekevät järjestelyitä viihdyttääkseen suurta kansainvälisten vieraiden ryhmää yrittäen saada heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Ajan kuluessa matkustajaryhmän sisällä tapahtuu muutoksia. Parit eroavat ja uusia romansseja syttyy. Joillekin selviää, että he ovat menettäneet rakkaitaan iskuissa. Tämän musikaalin takana oleva ainutlaatuinen tarina koskettaa kaikkien sydämiä. Se on kuitenkin myös hauska esitys ihmisluonnosta, hyväntekeväisyydestä ja ihmissuhteista.

Come From Away Broadway-liput - henkilokunta Come From Away Broadway-liput - nayttelijat

Miten ostan Come From Away Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Come From Away -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Osta Come from Away -liput tästä

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Ericin vinkki: Jos haluat välttää perinteisempiä laulu-tanssiesityksiä, mutta haluat silti kokea Broadway-shown, kannattaa lähteä katsomaan Come From Away. Esityksen hinta ja kesto ovat myös sopivat. Koska lavalla nähdään vain vähän näyttelijöitä ja aihe on koskettava, esitys on luonteeltaan hyvin intiimi.

Tietoa esityksestä

 • Suositellaan 10-vuotiaille ja vanhemmille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin..
 • Kesto: 1 tunti 40 minuuttia
 • Esityspaikka: Gerald Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street
 • Gerald Schoenfeld -teatterin katsomokartta

Osta Come from Away -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Come From Away -liput tästäOsta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja