Come From Away Broadway-liput

Come From Away Broadway-liput

Säästä Come From Away Broadway-lipuissa hankkimalla ne ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkosta on turvallista, helppoa ja säästää sinulta aikaa sekä rahaa! Näe tämä esitys Gerald Schoenfeld Theaterissa. Come From Away kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan kanadalaisesta kaupungista. Syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 38 matkustajakonetta tekivät hätälaskun sinne, sillä ne eivät saaneet lupaa matkustaa Yhdysvaltojen ilmatilaan World Trade Centerissä ja Pentagonissa tapahtuneiden ilmaiskujen vuoksi.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Yllättäviä vieraita

Muutoin rauhallisen Gander-kaupungin asukkaat Newfoundlandissa toivottavat 6700 odottamatonta vierasta avoimin sylin. Kaupungin väkiluku itse asiassa tuplaantuu! He tekevät järjestelyitä viihdyttääkseen suurta kansainvälisten vieraiden ryhmää yrittäen saada heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Ajan kuluessa matkustajaryhmän sisällä tapahtuu muutoksia. Parit eroavat ja uusia romansseja syttyy. Joillekin selviää, että he ovat menettäneet rakkaitaan iskuissa. Tämän musikaalin takana oleva ainutlaatuinen tarina koskettaa kaikkien sydämiä. Se on kuitenkin myös hauska esitys ihmisluonnosta, hyväntekeväisyydestä ja ihmissuhteista.

Come From Away Broadway-liput - henkilokunta Come From Away Broadway-liput - nayttelijat

Miten ostan Come From Away Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Come From Away -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Jos haluat välttää perinteisempiä laulu-tanssiesityksiä, mutta haluat silti kokea Broadway-shown, kannattaa lähteä katsomaan Come From Away. Esityksen hinta ja kesto ovat myös sopivat. Koska lavalla nähdään vain vähän näyttelijöitä ja aihe on koskettava, esitys on luonteeltaan hyvin intiimi.

Tietoa esityksestä

 • Suositellaan 10-vuotiaille ja vanhemmille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin.
 • Kesto: 1 tunti 40 minuuttia
 • Esityspaikka: Gerald Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street
 • Esteettömyys:  T
 • Katso tästä Gerald Schoenfeld -teatterin katsomokartta

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja