Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise

Osta liput nyt
Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise on ainoa risteily, joka lähtee Manhattanilta ja suuntaa kohti Brooklynia kattavalle nähtävyyskierrokselle pitkin hallintoaluetta. Risteilyn aikana pääset tutustumaan tähän monipuoliseen New Yorkin hallintoalueeseen ilman, että sinun tarvitsee kävellä tai pyöräillä. Opit kaiken Brooklynin historiasta Hollannin siirtomaa-ajoista viimeisimpiin trendeihin, joista tämä hallintoalue on nykyään tunnettu.

Valitettavasti tämä risteily ei ole enää saatavilla. Katso yhteenveto muista Circle Line -risteilyistä tästä.

Tutustu Brooklyniin vesiltä käsin

Risteily lähtee Pier 83-laiturista, joka on kävelymatkan päässä Times Squarelta. Voit bongata Empire State Buildingin ja One World Trade Centerin risteillessäsi pitkin Manhattanin siluettia. Hieman myöhemmin, laiva hidastaa Vapaudenpatsaan edustalla. Muistathan ottaa selfien Lady Libertyn kanssa! Sen jälkeen matka jatkuu kohti Verrazano Bridgeä ja kaartaa vasemmalle New Yorkin satamien halki Upper Baylla. Pääset näkemään todella teolliselta näyttävän puolen Brooklynista. Seuraavana kohteena on Governor’s Island. Jatkat syvälle Brooklyniin ja lopulta alitat Brooklyn Bridgen, Manhattan Bridgen ja Williamsburg Bridgen. Sitten laiva kääntyy ja navigoi Lower Manhattanilla palaten takaisin alkuperäiseen lähtöpaikkaan.

Circle Line Hello Brooklyn Cruise - Brooklyn Bridge Circle Line Hello Brooklyn Cruise - baari

Paikallisia tuotteita

Brooklyn tunnetaan sen eloisista kaupunginosistaan ja kulinaarisista erikoisuuksistaan. Onneksi pääset maistelemaan näitä paikallisia tuotteita myös vesillä! Risteilyn aikana voit ostaa tuotteita paikallisilta yrityksiltä, joihin kuuluvat mm. Brooklyn Cupcake, Blue Marble Ice Cream, Brooklyn Brewery, Junior’s Cheesecake and Coney Island Brewery.

Ericin vinkki: Landmarks and Brooklyn Cruise on mainio vaihtoehto niille, jotka haluaisivat lähteä pidemmälle risteilylle ja nähdä vähän enemmän. Vaikka sinulla on hienot näkymät molemmilta puolilta laivaa, mielestäni oli parempi istua oikealla puolella laivaa. Voi olla, että näet hieman vähemmän risteilyn aluksi, mutta risteilyn lopussa enemmän.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka sinun tulee näyttää lippukassalla (älypuhelimestasi tai tulostettuna paperille). Kassalta saat lipun valitsemaasi aikaan lähtevälle risteilylle. Suosittelen tekemään tämän mahdollisimman ajoissa, tai jopa päivää ennen, jotta varmistat paikkasi risteilylle toivomanasi ajankohtana.

 • Kesto: 2 tuntia
 • Lähtöpaikka: Pier 83 -laituri
 • Lähtöajat:
  • 1.1. – 10.3. ei Landmarks and Brooklyn Cruise-risteilyjä
  • 11.3. – 28.4. kello 12.30
  • 29.4. – 4.9. kello 11.00 ja 15.00 (päivittäin)
  • 5.9. – 29.10. kello 11.00 ja 15.30 (päivittäin)
  • 30.10. – maaliskuu 2018: ei Landmarks and Brooklyn Cruise -risteilyjä
 • Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen lähtöä, jotta saat hyvät paikalle

Risteilyreitti

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise - Risteilyreitti

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja