Brooklyn Donut Tour

Osta liput nyt
Brooklyn Donut Tour New Yorkissa

Brooklyn Donut Tour on loistava tapa maistella donitseja ja tutustua samalla Williamsburgiin ja Greenpointiin Brooklynissa. Varmista, että sinulla on mukavat kengät jalassa, ja tule nälkäisenä: opastetun kierroksen aikana käyt neljässä eri donut shopissa ja voit syödä erikoisdonitsin kussakin paikassa. Kulkiessanne kohti seuraavaa leipomoa tutustutte myös Brooklyniin ja oppaan johdolla saat kuulla kaiken donut-herkuista ja reitin varrella olevista kaupunginosista.

Varaa Brooklyn Donut Tour tästä

Brooklyn Donut Tour

Tapaat oppaasi Doughnut Plantissa, joka on donut shop Williamsburgissa. Siellä pääset maistamaan kierroksen ensimmäisen donitsin. Sen jälkeen kävelette McCarren Parkin suuntaisesti kohti Greenpointia, jossa muut donut shopit sijaitsevat. Matkan varrella opas kertoo enemmän Brooklynin naapurustoista ja niiden historiasta. Tästä New Yorkin kaupunginosasta löytyy monia kauppoja, ravintoloita ja erittäin vähän turisteja, joten alue poikkeaa Manhattanista. Greenpointissa pääset maistamaan kahta erikoisdonitsia ja kierrokseen sisältyy myös juoma. Viimeinen paikka on Peter Pan Donut & Pastry Shop, kauppa, joka nähdään myös elokuvassa Spider-Man No Way Home. Kierroksen aikana maistat mitä erikoisimpia leipomuksia, jotka eivät ole tavallisia donitseja.

Ericin vinkki: Brooklynin donitsikierroksen ohella myös Manhattanilla järjestetään samanlainen opastettu kierros. Manhattanin Donut Tour on perinteisempi donut tour, kun taas Brooklynin kierros keskittyy enemmän erikoisdonitseihin ja -leivoksiin. Jos kyseessä on ensimmäinen kertasi New Yorkissa, omasta mielestäni opastettu kierros Manhattanilla on alkuun parempi valinta.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna suoraan puhelimestasi.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: 198 Bedford Avenue
  • Lähtöaika: klo 14.00

Varaa Brooklyn Donut Tour tästä

Brooklyn Donut Tour New Yorkissa - Opastettu kierros Brooklyn Donut Tour New Yorkissa - Donut Shop

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja