Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput

Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput

Hanki Britney Spears -musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput jo ennen New Yorkin matkaa. Teatterilippujen ostaminen verkosta on helppoa ja se säästää sekä aikaa että rahaa. Nyt Britney Spearsin musiikki tuodaan aivan uudelle estradille. Tämä jukebox-musikaali lupaa viedä yleisön ikimuistoiselle matkalle, joka on sekoitus huumoria, sydänsuruja ja voimaantumista. Tarinaa siivittää samalla Britneyn musiikki. Tämä uusi musikaali, Once Upon A One More Time, nähdään New Yorkin Marquis-teatterissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Satuja Britneyn tahtiin

Musikaali seuraa Tuhkimo-prinsessaa (Cinderella), joka on kutsuttu haltijakumminsa järjestämiin taianomaisiin tanssiaisiin. Prinsessat järkyttyvät huomatessaan, että juhlissa soitetaan vain Britney Spearsin musiikkia. Mutta musiikin kautta prinsessat tutustuvat naisten voimaantumiseen ja itseluottamukseen. Alkaessaan tunnistaa omat mahdollisuutensa he irtautuvat satujen perinteisistä odotuksista ja luovat oman onnellisen loppunsa.

Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput - Näyttelijät Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput - Tuhkimo

Britney Spearsin musiikin juhlaa

Musikaalissa kuullaan Spearsin rakastetuimpia hittejä, kuten “…Baby One More Time”, “Oops!…I Did It Again” ja “Toxic”. Kuulet myös joitakin hänen vähemmän tunnettuja sinkkujaan, kuten “Gimme More” ja “Womanizer”. Tuotannon takana on luova tiimi, jonka jäseniin kuuluu joitakin teatterimaailman tunnetuimpia nimiä. Tämän jukebox-musikaalin esimerkiksi ohjaa Kristin Hanggi, joka tunnetaan myös Rock of Ages -musikaalin ohjaajana.

Miten ostan Britney Spears -musikaali: Once Upon a One More Time -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Britney Spears -musikaali Once Upon a One More Time -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput - Esitys Britney Spears musikaali: Once Upon a One More Time Broadway-liput - Äitipuoli

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 12-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Sijainti: Marquis Theatre, 210 W 46th Street
 • Esteettömyys: 
 • Katso tästä Marquis-teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja