Beetlejuice Broadway-liput

Säästä Beetlejuice Broadway-lipuissa hankkimalla ne ennen New Yorkin matkaasi. Lippujen ostaminen netistä on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea säästää aikaa ja rahaa. Lähde Winter Garden -teatteriin katsomaan Beetlejuice-musikaalia! Se perustuu Tim Burtonin samannimiseen kulttiklassikkoelokuvaan vuodelta 1988. Tosin musikaaliversio ei muistuta kovin paljon elokuvaa. Beetlejuice on tarina goottiteini Lydia Deetzistä, jolla on pakkomielle kuolleista äitinsä kuoleman takia.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Kummitustalo

Lydia, hänen isänsä ja tuleva äitipuolensa muuttavat ja näyttää siltä, että heidän uudessa talossa asuu muutama kummitus. Talon aiemmat asukkaat Barbara ja Adam menehtyivät tapaturmaisesti ja ovat nyt jumissa vanhassa kodissaan. Lydia on ainoa joka pystyy näkemään heidät. Barbara ja Adam haluaisivat päästä uusista asukkaista eroon ja Lydia kutsuu demoni Beetlejuicen avukseen karkottamaan vanhempansa ulos talosta. Beetlejuicen suunnitelmat ovat kuitenkin melko äärimmäiset, eivätkä kaikki ole innoissaan hänen lähestymistavastaan.

Beetlejuice Broadway-liput - Vanhemmat Beetlejuice Broadway-liput - Beetlejuice & Lydia

Miten ostan Beetlejuice-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Beetlejuice-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 15 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Kukapa olisi ajatellut, että kuolema voi olla näin viihdyttävää? Vietä ilta manalassa Broadwaylla ja lumoudu upeasta lavastuksesta ja erikoistehosteista. Seuraasi saattaa liittyä myös tosifaneja, jotka tulevat musikaaliin teemaan pukeutuen!

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Suositellaan yli 12-vuotiaille.
  • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
  • Esityspaikka: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway
  • Katso tästä Winter Garden -teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja